Γ. Πατούλης: Κοινωνικές Δομές για κάθε Μαρουσιώτη
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Κοινωνικές Δομές για κάθε Μαρουσιώτη

Ευρεία σύσκεψη είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με το προσωπικό των Δημοτικών Κοινωνικών Δομών και Υπηρεσιών και με τη συμμετοχή του διευθυντή του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) Σωτήρη Παπασπυρόπουλου, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξυπηρέτηση των πολιτών που απευθύνονται σε αυτές, αντιλαμβανόμενος τη ραγδαία αύξηση των αιτημάτων, καθώς και για την ανταπόκριση που υπάρχει στις νέες κοινωνικές δομές όπως είναι η «Τράπεζα Χρόνου».

Επίσης ο κ. Γ. Πατούλης ζήτησε από το προσωπικό να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τον καλύτερο συντονισμό και την περαιτέρω βελτίωση των προσφερομένων υπηρεσιών υποστήριξης των πολιτών του Αμαρουσίου που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, τους συνεχάρη για το κοινωνικό έργο που επιτελούν, την υπομονή που δείχνουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών που αντιμετωπίζουν πολύπλοκες ανάγκες και τους παρότρυνε να συνεχίσουν να εργάζονται με ευελιξία και περίσσευμα ανθρωπιάς.

«Θέλω ο κάθε συμπολίτης μας που έχει ανάγκη και στο τελευταίο σπίτι στο Μαρούσι να επωφεληθεί από τις κοινωνικές παροχές στον Δήμο μας, ώστε κανένας να μην αισθάνεται μόνος και αβοήθητος. Τίποτα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι αυτονόητο, αλλά το Μαρούσι πρωταγωνιστεί και στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών προς τους πολίτες», είπε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Αναφερόμενος στο Κοινωνικό Φαρμακείο που σήμερα 15 Απριλίου 2014 κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας, επιτελώντας σπουδαίο κοινωνικό έργο για τη στήριξη των άπορων και ανασφάλιστων συμπολιτών, των οποίων έχει κλονιστεί το πολυτιμότερο αγαθό που είναι η υγεία, κάλεσε το προσωπικό να μη διστάσει να ζητήσει την προσωπική παρέμβασή του, προκειμένου να διεκπεραιωθεί με επιτυχία κάθε αίτημα πολίτη του Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου με την ιδιότητα του προέδρου του ΕΔΔΥΠΠΥ διεκδίκησε και πέτυχε διετή χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση της φτώχειας, μέσω του προγράμματος«Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών-Πόλεων – Κοινωνικές δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στον Δήμο Αμαρουσίου του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2007 – 2013».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet