Δέσμευση για την αισθητική αποκατάσταση της πλατείας Ευτέρπης από τον Γ. Καραμέρο
Κοινωνία

Δέσμευση για την αισθητική αποκατάσταση της πλατείας Ευτέρπης από τον Γ. Καραμέρο

Τη δέσμευση ότι, εάν εκλεγεί δήμαρχος, μέσα σε λίγες εβδομάδες, θα απομακρύνει το «κακής αισθητικής τείχος» που έχει ορθωθεί στην πλατεία Ευτέρπης, ανέλαβε – σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του – ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι.

Ειδικότερα, ο κ. Γιώργος Καραμέρος τονίζει σχετικά με θέμα:

«Μετά από τρία χρόνια ταλαιπωρίας του κέντρου της πόλης μας για την κατασκευή του πάρκινγκ της πλατείας Ευτέρπης, με πραγματική απορία και θλίψη, όλοι εμείς οι Δημότες Αμαρουσίου είδαμε αυτό το κακής αισθητικής τείχος να ορθώνεται με επιλογή της απερχόμενης διοίκησης και να κρύβει τη θέα σε όλη την πλατεία Ευτέρπης, πνίγοντας με τσιμέντο τη θέα της πλατείας, και φράζοντας αισθητικά το κέντρο της πόλης μας.

»Το #Ενωμένο Μαρούσι και εγώ προσωπικά, δεσμευόμαστε ότι εάν με την ψήφο σας εκλεγώ δήμαρχος στις 26 Μαΐου, αυτό το τείχος, μέσα σε λίγες εβδομάδες από την ανάληψη των καθηκόντων μας, θα αποτελέσει παρελθόν. Η θέα θα αποκατασταθεί. Η πλατεία Θα ανοίξει, θα πρασινίσει και θα ομορφύνει».

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. ΑΡΤΕΜΙΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ

    ..Αγαπητε κ. Καραμερο θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας για τα αδεσποτα του Αμαρουσιου και τι σκεπτεσθε για την αποκατασταση τους…..Θ κ Πατουλης ειχε δωσει προσοχη στο θεμα και στειρωθηκαν/εμβολιασθηκαν πολλα ζωα ωστε να μην χανουν την ζωη τους..Μην ξεχνατε οτι οι Μαρουσιωτες ειναι ιδιαιτερα ΦΙΛΟΖΩΟΙ και θα θελαμε το καλυτερο για τα αδεσποτα…..Ευχαριστω που με διαβασατε….

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet