Δήμαρχος Αμαρουσίου προς Π. Σαγρή: Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ελπίζουμε ότι θα είσαι στο πλευρό μας
Κοινωνία

Δήμαρχος Αμαρουσίου προς Π. Σαγρή: Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ελπίζουμε ότι θα είσαι στο πλευρό μας

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με αφορμή την επιστολή παραίτησης του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Σαγρή από τη θέση του προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου προέβη στην εξής δήλωση:

«Με τον Παναγιώτη Σαγρή είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία από την πρώτη στιγμή διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου. Ως πρώην εκπαιδευτικός και ως άνθρωπος που αγαπά την πόλη μας βοήθησε στο δημοτικό έργο. Αντιλαμβανόμαστε τους λόγους παραίτησής του, που αφορούν στη μετατροπή του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου σε Πρότυπα Πειραματικά, μία απόφαση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την οποία ο Δήμος Αμαρουσίου αντέδρασε συντεταγμένα από την πρώτη στιγμή.

Ωστόσο θεωρούμε πως οι μάχες δίνονται από τις θέσεις ευθύνης και εμείς ως Δήμος πρέπει να μεριμνήσουμε έτσι ώστε οι Μαρουσιώτες μαθητές και οικογένειές τους που επηρεάζονται από αυτή την απόφαση να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης για τα επόμενα χρόνια. Πιστεύουμε ότι ο Παναγιώτης Σαγρής θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό μας σε αυτή την προσπάθεια».​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet