Δήμος Αμαρουσίου: «Ασπίδα» για τη δημόσια υγεία οι εμβολιασμοί και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης
Κοινωνία

Δήμος Αμαρουσίου: «Ασπίδα» για τη δημόσια υγεία οι εμβολιασμοί και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης

Σε τεστ ταχείας ανίχνευσης κατά της Covid-19 από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που λαμβάνει δείγματα δωρεάν στην πλατεία Ευτέρπης – Ηλεκτρικό Σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, υπεβλήθη ο δήμαρχος της πόλης, Θεόδωρος Αμπατζόγλου και στελέχη της δημοτικής αρχής, την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, συνοδεύομενος από τους αντιδημάρχους Στέφανο Τσιπουράκη, Ρένα Χαλιώτη, τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρο Κόνιαρη και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ, Νίκο Πέππα, αφού ενημερώθηκε από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τη εξέλιξη της διαδικασίας, ειδικά μετά τη λήξη των καλοκαιρινών διακοπών, στη συνέχεια δήλωσε:

«Η δημοτική αρχή του Αμαρουσίου, παρότι πλήρως εμβολιασμένη, υποβάλλεται πολύ τακτικά σε rapid tests. Το ίδιο συστήνουμε για όλους τους Μαρουσιώτες, τους εργαζόμενους και επισκέπτες της πόλης μας, από τη στιγμή μάλιστα που η κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ είναι μόνιμα εγκατεστημένη στον σταθμό ΗΣΑΠ και εξυπηρετεί αυτή τη μεγάλη κοινωνική ανάγκη, δωρεάν. Για μία ακόμη φορά επισημαίνουμε ότι οι πολίτες πρέπει να ακούν και συμβουλεύονται μόνο τους ειδικούς και τις οδηγίες της συντεταγμένης πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αποτελεί ασπίδα για τη Δημόσια Υγεία ο συνδυασμός των εμβολιασμών και των rapid tests και καμία χαλάρωση στα μέτρα αυτοπροστασίας».

Ο Δήμος καλεί τους Μαρουσιώτες και ειδικά όλους όσους επιστρέφουν από τις διακοπές τους, να προσέρχονται στον σταθμό ΗΣΑΠ – πλατεία Ευτέρπης, (καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή, από 8.00 – 13.00), προκειμένου να διενεργούν τον απαραίτητο έλεγχο δωρεάν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet