Δήμος Αμαρουσίου: Και fake οικοδεσπότης ο κ. Καραμέρος
Κοινωνία

Δήμος Αμαρουσίου: Και fake οικοδεσπότης ο κ. Καραμέρος

Νέα επίθεση κατά του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου, εξαπολύει ο Δήμος Αμαρουσίου, με αφορμή αυτή τη φορά ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρώτου για αφίξεις Κινέζων στο πλαίσιο του cluster «Discover North Athens» της Περιφέρειας Αττικής.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει:

Δυστυχώς, ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα κ. Καραμέρος, ελλείψει ουσιαστικού έργου στο Μαρούσι, συνεχίζει να διολισθαίνει στη λογική της παραπληροφόρησης, φτάνοντας στο κατώτατο σημείο πλέον να οικειοποιείται πρωτοβουλίες του Δήμου Αμαρουσίου και να τις εμφανίζει ως δράσεις δικές του και της Περιφέρειας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, εντάσσει αυθαίρετα τη δεκαήμερη επίσκεψη Κινέζων μαθητών, ηλικίας 5- 18 ετών, την οποία υποστήριξε αποκλειστικά ο Δήμος Αμαρουσίου (φιλοξενία, μεταφορά – ξεναγήσεις, αποχαιρετιστήρια εκδήλωση), ως μέρος cluster της Περιφέρειας, με στόχο την προσωπική του προβολή, καθώς δεν έχει να παρουσιάσει, εκ της θεσμικής του θέσης ως αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, έργο στην πόλη του Αμαρουσίου. 

Ο κ. Καραμέρος είναι διπλά εκτεθειμένος στη συνείδηση των πολιτών, τόσο για την ανεπάρκειά του, όσο και για την εμπάθειά του στον Δήμο Αμαρουσίου.

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», σύμφωνα με τον αρχαίο Έλληνα ποιητή Μένανδρο, πόσο δε, όταν το ίδιο λάθος της παραπληροφόρησης γίνεται πολλάκις από τον κ. Καραμέρο.

Πολύ σύντομα θα κριθεί. Η απαξίωση και η περιφρόνηση προς το πρόσωπό του θα είναι καθολική από τους πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet