Δήμος Αμαρουσίου: Μόνιμη & σταθερή εργασία για το προσωπικό του «Βοήθεια Στο Σπίτι» στον Δήμο
Κοινωνία

Δήμος Αμαρουσίου: Μόνιμη & σταθερή εργασία για το προσωπικό του «Βοήθεια Στο Σπίτι» στον Δήμο

Μόνιμη και σταθερή εργασία για το προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι» στον Δήμο Αμαρουσίου προβλέπει ο Οργανισμός Εσωτερικής Λειτουργίας, μετά την τροποποίησή του, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Δήμου τονίζει τα εξής:

Τέλος μπαίνει στην εργασιακή ομηρία του προσωπικού στο πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι», μετά από μία σειρά παρεμβάσεων προς όλους τους αρμόδιους φορείς του κ. Γιώργου Πατούλη, ως δήμαρχος Αμαρουσίου και ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ο οποίος πρωτοστάτησε, στήριξε και συντάχθηκε από την πρώτη στιγμή με τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στο πρόγραμμα, προκειμένου να δοθεί οριστική και μόνιμη λύση στην εργασιακή τακτοποίησή τους και να συνεχίσει η απρόσκοπτη λειτουργία του προγράμματος που υποστηρίζει εκατοντάδες συνανθρώπους μας.

Στον Δήμο Αμαρουσίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα στη συνεδρίαση της 29ης Ιανουαρίου 2019 την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και τη σύσταση οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού στο πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι». Ειδικότερα, συστήνονται μία νέα θέση ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτριών και τρεις νέες θέσεις ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών.

Σχετικά με την ειδικότητα ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών (1 θέση) δεν προκύπτει ανάγκη σύστασης θέσης, δεδομένου ότι υπάρχει κενή οργανική θέση στον υφιστάμενο ΟΕΥ η οποία θα δεσμευτεί για τον σκοπό αυτό.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μέσα από τους κοινούς μας αγώνες με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα “Βοήθεια Στο Σπίτι” πετύχαμε να ευοδωθούν τα δίκαια αιτήματά τους.

»Πλέον, μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στον συνάνθρωπο αποκτούν μόνιμη και σταθερή εργασία, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του προγράμματος μέσα από το οποίο μοναχικοί και ηλικιωμένοι συνάνθρωποί μας βρίσκουν τη στήριξη και τη συμπαράσταση που έχουν ανάγκη.

»Σταθερή θέση μας στον Δήμο Αμαρουσίου είναι οι εργαζόμενοί μας να έχουν μόνιμη και σταθερή εργασία και αναβαθμισμένες συνθήκες εργασίας.

»Συνεχίζουμε ενωμένοι για να πετύχουμε περισσότερα για το Μαρούσι, για  την Αττική, για τη χώρας μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet