Δήμος Αμαρουσίου προς Γ. Καραμέρο: Ύβρεις και λάσπη δεν γίνονται ανεκτές – Νόμιμος ο διαγωνισμός για το αστικό πράσινο
Κοινωνία

Δήμος Αμαρουσίου προς Γ. Καραμέρο: Ύβρεις και λάσπη δεν γίνονται ανεκτές – Νόμιμος ο διαγωνισμός για το αστικό πράσινο

Στην ανακοίνωση της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι με τίτλο «Άλλο 1 εκατ. ευρώ ξοδεύει η δεξιά διοίκηση Αμπατζόγλου σε διαγωνισμό παρωδία με μία προσφορά» απαντά η δημοτική αρχή Αμαρουσίου, η οποία, μεταξύ άλλων, τονίζει ότι «ύβρεις, λάσπη και απειλές από τον κ. Καραμέρο προς τη δημοτική αρχή και δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου δεν γίνονται ανεκτές».

Σχετικά με τον διαγωνισμό για τις «Υπηρεσίες Ολοκληρωμένης Διαχείρισης και Συντήρησης Αστικού Πρασίνου η δημοτική αρχή υπογραμμίζει πως πρόκειται για «έναν απόλυτα νόμιμο ηλεκτρονικό διαγωνισμό», ενώ προσθέτει ότι «ο τόπος δεν χρειάζεται διαδικτυακούς εισαγγελείς».

Ειδικότερα, η δημοτική αρχή αναφέρει:

«Ο κ. Καραμέρος, ενόψει της νέας προεκλογικής περιόδου αποφάσισε συνειδητά να διολισθήσει ακόμη περισσότερο, προσπαθώντας πάντα να προσφέρει υπηρεσίες στο κόμμα του. Μας είχε συνηθίσει σε λάσπες και ύβρεις, εκτιμώντας πως με αυτό τον τρόπο θα καλύψει την αντιπολιτευτική του ανεπάρκεια και θα γίνει αρεστός σε μία μερίδα κοινού που αρέσκεται σε τέτοιες πολιτικές συμπεριφορές.

Το νέο ολίσθημα του κ. Καραμέρου έρχεται με αφορμή τον ηλεκτρονικό διεθνή ανοικτό διαγωνισμό για τις «Υπηρεσίες Ολοκληρωμένης Διαχείρισης και Συντήρησης Αστικού Πρασίνου» του Δήμου Αμαρουσίου.

Για έναν απόλυτα νόμιμο ηλεκτρονικό διεθνή ανοικτό διαγωνισμό του οποίου οι διαδικασίες ξεκίνησαν τον Ιούνιο 2022 με την έγκριση της σχετικής μελέτης και στη συνέχεια προκήρυξη και ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ελέγχεται από το Ελεγκτικό Συνέδριο) και που αφορά υπηρεσίες διάρκειας 18 μηνών, για βασικούς τομείς διαχείρισης πρασίνου της πόλης: α) κλαδέματα ψηλών δέντρων, εκριζώσεις κομμένων δέντρων, β) φυτοπροστασία δέντρων θάμνων, εποχικών φυτών, γ) συντήρηση & επισκευή αρδευτικών συστημάτων πρασίνου, δ) συντήρηση πράσινων υποδομών βιοκλιματικού χαρακτήρα εντός αστικού ιστού – lifegrin, ο κ. Καραμέρος αντί να συμπράξει για το καλό της πόλης βρήκε την αφορμή να απειλήσει τη δημοτική αρχή, αλλά και τους δημοτικούς υπαλλήλους. Αλήθεια για ποιο θέμα; Επειδή κάνουν τη δουλειά τους και είναι αντίθετη με τη δουλειά του κ. Καραμέρου δηλαδή να μην γίνει τίποτα και ποτέ στο Μαρούσι;

Ο κ. Καραμέρος, αν ζει σε αυτή την πόλη, αν έχει καταλάβει κάτι αυτά τα 3 χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος, θα έπρεπε να είναι οι μεγάλες ελλείψεις σε δημοτικό προσωπικό για διάφορες ειδικότητες. Ο κ. Καραμέρος θα έπρεπε να γνωρίζει και να τιμά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει το ελάχιστο υφιστάμενο προσωπικό στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής προκειμένου να συντηρεί περισσότερα από 210 στρέμματα πρασίνου σε όλο το Μαρούσι. Ο κ. Καραμέρος, προφανώς δεν θέλει, μία ιδιαίτερα δύσκολη εργασία να τύχει αναβάθμισης και υποστήριξης για το βέλτιστο αποτέλεσμα που επιθυμούν οι Δημότες μας. Γιατί απλά αντιπαθεί την πρόοδο.

Είναι πράγματι λυπηρό γιατί τελικά ο κ. Καραμέρος επιλέγει τις απόλυτα νόμιμες διαδικασίες για να παράξει πολιτικά αποτελέσματα όμοια με αυτά της πιο κίτρινης και βρόμικης παραπληροφόρησης, συνοδευόμενης με απειλές κατά του προσωπικού που -καμιά φορά- κόπτεται πως υπερασπίζεται.

Ο τόπος δεν χρειάζεται διαδικτυακούς εισαγγελείς κ. Καραμέρο. Η τακτική ρεβανσισμού, διχασμού, μισαλλοδοξίας με την οποία οι κομματάρχες απειλούσαν με την άνοδό τους στην εξουσία καταδικάστηκε πρόσφατα και δημοκρατικά, μέσω της ψήφου, από την ελληνική κοινωνία.

Αν αναζητάτε κ. Καραμέρο χώρο και χρόνο για ύβρεις και απειλές θυμίζουμε πως η πόλη του Αμαρουσίου σας το αρνήθηκε το 2019 και αν χρειαστεί θα σας το επιβεβαιώσει και το 2023.

Εμείς θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε αποφάσεις για το καλό του Αμαρουσίου, να παράγουμε έργο σε κάθε γειτονιά και να προασπίζουμε την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας με βάση το ψηφισμένο και εγκεκριμένο από τον Μαρουσιώτικο λαό πρόγραμμά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet