Δήμος: Η διοίκηση στο πλευρό των κατοίκων των Εργατικών Κατοικιών
Κοινωνία

Δήμος: Η διοίκηση στο πλευρό των κατοίκων των Εργατικών Κατοικιών

Ότι βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων των Εργατικών Κατοικιών για την επίλυση των ζητημάτων της περιοχής δηλώνει η διοίκηση Αμαρουσίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου:

Η διοίκηση του Δήμου παραμένει στο πλευρό των κατοίκων των Εργατικών Κατοικιών για τα ζητήματα της γειτονιάς

Με αφορμή την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου σχετικά με την πρόσφατη εκδήλωση για την Παιδεία που διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Ο υποψήφιος του συνδυασμού του κ. Μαγιάκη, στις δημοτικές εκλογές, αφού απέτυχε την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος, εμφανίζεται να μην μπορεί να διακρίνει τη διαφορά ανάμεσα στην «υπόθεση Παιδεία» και σε ζητήματα καθημερινότητας, και πέφτει στο σφάλμα της κακόπιστης κριτικής.

Η Παιδεία είναι θέμα εθνικό, που αφορά όλους, και δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται διχαστικά ούτε να εμπλέκεται σε ατυχείς συγκρίσεις με τα ζητήματα της καθημερινότητας και τη διαχείρισή τους. Η ισοπέδωση της Παιδείας είναι γνώρισμα μόνο των ολοκληρωτικών καθεστώτων και οποιαδήποτε τέτοια πρακτική μας βρίσκει αντίθετους.

Θέλουμε τους πολίτες ενεργούς, επιδιώκουμε και ενθαρρύνουμε τη συνεργασία μαζί τους για το καλό της πόλης. Ωστόσο, οι κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών οφείλουν να αναγνωρίσουν το ενδιαφέρον και τις προσπάθειες που έχει καταβάλει επί σειρά ετών η διοίκηση του Δήμου για τα προβλήματα της γειτονιάς.

Εάν ο κ. Κατσούλας ενδιαφέρονταν πραγματικά να λύσει τα προβλήματα της γειτονιάς του δεν θα εμπλέκετο σε φθηνούς λαϊκισμούς, ούτε θα αναλωνόταν σε ειρωνικούς χαρακτηρισμούς και διατυπώσεις.

Η διοίκηση του Δήμου ουδέποτε έχει αρνηθεί τον διάλογο με τους συλλόγους και φορείς της πόλης και ουδέποτε έχει λείψει η διάθεση συνεργασίας για την επίλυση των όποιων προβλημάτων έχουν παρατηρηθεί.

Η διοίκηση του Δήμου παραμένει στο πλευρό των κατοίκων των Εργατικών Κατοικιών και με τη συνεργασία τους, από κοινού θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet