Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος κάλυψαν τις ανάγκες 50 οικογενειών σε τρόφιμα
Κοινωνία

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος κάλυψαν τις ανάγκες 50 οικογενειών σε τρόφιμα

Με επιτυχία διεξήχθη η δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας, που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας. Μέσω της κοινωνικής δράσης, 50 οικογένειες με παιδιά θα καλύψουν με πλήρη πακέτα τις μηνιαίες ανάγκες τους.

Με τη συνδρομή του προέδρου Γιάννη Νικολαράκου και των μελών του Εμπορικού Συλλόγου, εθελοντών και εργαζομένων στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, ευαισθητοποιημένοι πολίτες προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής και νωπά προϊόντα για την ενίσχυση των δομών αντιμετώπισης της φτώχειας του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες για την ευαισθησία και την ευγενική προσφορά τους, υπογραμμίζοντας ότι “είναι ιδιαίτερα συγκινητικό άνθρωποι κάθε ηλικίας να προσφέρουν από το υστέρημά τους για να βοηθήσουν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Στο Μαρούσι κανείς δεν είναι μόνος και αβοήθητος. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να ζούμε καλύτερα”.

Ο κ. Γ. Νικολαράκος εξέφρασε την υποστήριξη του Συλλόγου στις δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αυτές αφορούν τον άνθρωπο, σημειώνοντας ότι “είναι χρέος όλων μας να προσφέρουμε τη βοήθεια μας”.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά την πρόεδρο Κατερίνα Καπηνιάρη και τα μέλη της Λέσχης Lions Αμαρουσίου για την προσφορά μεγάλης ποσότητας τροφίμων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet