ΔΑΣ-ΟΤΑ Αμαρουσίου: Άθλια η κατάσταση στο αμαξοστάσιο του Δήμου
Κοινωνία

ΔΑΣ-ΟΤΑ Αμαρουσίου: Άθλια η κατάσταση στο αμαξοστάσιο του Δήμου

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Αμαρουσίου καταγγέλλει «την απαράδεκτη», όπως σημειώνουν τα μέλη της, κατάσταση που επικρατεί στους χώρους του Αμαξοστασίου του Δήμου Αμαρουσίου.

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση της ΔΑΣ-ΟΤΑ αναφέρει τα εξής:

Οι συνάδελφοι εκτός από τα σκουπίδια σήμερα έχουν να αντιμετωπίσουν και τους ψύλλους. Και αντί η διοίκηση του Δήμου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος να δώσει εντολή και να προχωρήσουν σε απολύμανση όλων των εγκαταστάσεων, ειρωνεύεται τους συναδέλφους.

Εδώ και δύο χρόνια που βρίσκεται η «νέα» διοίκηση του Δήμου στο τιμόνι όχι απλά δεν έχει πάρει κανένα μέτρο βελτίωσης του χώρου, όπως είχε δεσμευτεί και προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά, αλλά κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα για τη ζωή των συναδέλφων.

Πού είναι οι μελέτες που θα διαμόρφωναν το χώρο του αμαξοστασίου; Πού είναι τα αποδυτήρια των συναδέλφων που είχε τάξει ο δήμαρχος; Πού είναι οι τακτικές απολυμάνσεις των χώρων και των οχημάτων;

Αυτός είναι ο εκσυγχρονισμός της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου. Να μας γυρίσουν στο 1950.

Η απαξίωση των χώρων του αμαξοστασίου, αλλά και των άλλων υπηρεσιών του Δήμου είναι συνειδητή πολιτική. Από τη μία μας λένε ότι δεν έχουν χρήματα για έργα βελτίωσης των χώρων του Δήμου και από την άλλη μια χαρά σπαταλάνε χιλιάδες ευρώ για τον αναπτυξιακό οργανισμό, για φιέστες και διαφήμιση.

Η πολιτική της σημερινής διοίκησης του Δήμου είναι ενταγμένη στην γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ., αλλά και όλων των προηγούμενων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Είναι η πολιτική που λέει ότι η ζωή, η ασφάλεια και οι συνθήκες εργασίας είναι κόστος και θα πρέπει να συμπτυχθεί όσο περισσότερο γίνεται για να κερδίζουν οι εργολάβοι. Αυτή την πολιτική ακολούθησε και η διοίκηση Πατούλη, αυτήν την πολιτική ακολουθεί και η διοίκηση Αμπατζόγλου.

Απέναντι σε αυτήν την πολιτική, οι συνάδελφοι θα πρέπει να αντιταχθούν, να σηκώσουν το ανάστημα τους. Δεν έχουν πλέον να περιμένουν και τίποτα. Η πολιτική τους βρωμάει, είναι επικίνδυνη. 

Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου να πάρει τώρα μέτρα, να κλείσει όλους τους χώρους του αμαξοστασίου και να προχωρήσει σε απολύμανση.

Απαιτούμε:

  • Να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες στο χώρο του αμαξοστασίου για να γίνουν οι συνθήκες ανθρώπινες.
  • Να γίνουν όλοι οι έλεγχοι και να προχωρήσει η διαδικασία των εμβολιασμών για ηπατίτιδα και τέτανο σε όλους τους συναδέλφους.
  • Να δημιουργηθούν καθαροί χώροι για τους συναδέλφους.
  • Να δημιουργηθούν αποδυτήρια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet