ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου: Ανεφάρμοστη και επικίνδυνη η απογευματινή λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών
Κοινωνία

ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου: Ανεφάρμοστη και επικίνδυνη η απογευματινή λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών

Με αφορμή τη θέση της διοίκησης Αμπατζόγλου να δουλεύουν οι δημόσιες υπηρεσίες της πόλης και το απόγευμα, η ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου κάνει λόγο «για τσάκιση των εναπομεινάντων δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζόμενων», ενώ παράλληλα καλεί τη δημοτική αρχή να «σταματήσει κάθε τέτοια σκέψη».

Ειδικότερα, η ΔΑΣ ΟΤΑ σημειώνει ότι «για ακόμα μια φορά η διοίκηση του Δήμου πρωτοπορεί, βάζοντας ως “λαγό” τη διευθύντρια προσωπικού να ανεβοκατεβαίνει τους διαδρόμους του δημαρχείου και να διαλαλεί ότι βρήκε τον τρόπο να λύσει το χωροταξικό του Δήμου με τη λύση να είναι να δουλεύουν οι υπηρεσίες και απόγευμα», ενώ προσθέτει: «Γνωρίζουμε καλά, ότι αυτό αποτελούσε και αποτελεί πάγιο αίτημα των μεγαλοεπιχειρηματιών, προκειμένου στο όνομα της κερδοφορίας που επιδιώκουν, να τσακίσουν ό,τι δικαιώματα και κατακτήσεις έχουν απομείνει στους εργαζόμενους».

«Η συγκεκριμένη άποψη», συνεχίζει η ΔΑΣ ΟΤΑ, «δεν έπεσε από τον ουρανό.  Όλοι θυμόμαστε ότι κατά καιρούς διάφορα παπαγαλάκια αναρωτιόντουσαν γιατί οι δημόσιες υπηρεσίες να μην δουλεύουν τα απογεύματα ή ακόμα και το Σάββατο», συμπληρώνοντας ότι «μια τέτοια άποψη, πέρα από ανεφάρμοστη, είναι και επικίνδυνη, γνωρίζοντας, δε, ότι το συγκεκριμένο μέτρο ήταν και είναι στις επιδιώξεις της κυβέρνησης και επέλεξαν τον Δήμο Αμαρουσίου να γίνει το πειραματόζωο».

Τέλος, η ΔΑΣ ΟΤΑ αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

«Δεν θα τους περάσει. Με τον αγώνα μας και την οργάνωσή μας μπορούμε να τους σταματήσουμε και αυτούς και την πολιτική τους. Αρκετά πληρώσαμε όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης. Δεν θα πληρώσουμε και την επόμενη. Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου να σταματήσει κάθε τέτοια σκέψη, γιατί θα ανοίξει έναν πόλεμο που δεν τον θέλει. Καλούμε και τους εργαζόμενους του Δήμου να βρίσκονται σε αγωνιστική επαγρύπνηση γιατί τα “φίδια” δεν είναι πάντα απ’ έξω. Δυστυχώς τα έχουμε και ανάμεσά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet