ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου προς πρόεδρο Σωματείου Εργαζομένων: Οι τραμπουκισμοί δεν θα περάσουν
Κοινωνία

ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου προς πρόεδρο Σωματείου Εργαζομένων: Οι τραμπουκισμοί δεν θα περάσουν

«Οι τραμπουκισμοί δεν θα περάσουν» τονίζει η συνδικαλιστική παράταξη ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου στον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου με αφορμή, όπως καταγγέλλει η παράταξη, «επίθεση» του προέδρου προς εκλεγμένο μέλος της.

Συγκεκριμένα η ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου επισημαίνει τα εξής:

Καταγγέλλουμε την επίθεση κατά του εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ. με τη ΔΑΣ ΟΤΑ Βαβανού  από τον πρόεδρο του Σωματείου, Νίκο Καλλιμάνη. Αιτία της επίθεσης ήταν γιατί ο συνάδελφος Βαβανός, κατά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, απαίτησε η συζήτηση να διεξαχθεί χωρίς εκατέρωθεν βρισιές και από τη μεριά του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, αλλά και από τη μεριά του «προέδρου» του Σωματείου.

Καταγγέλλουμε τους τραμπουκισμούς του προέδρου του Σωματείου. Είναι απαράδεκτος. Τους τραμπουκισμούς του να πάει να τους κάνει στα αφεντικά του και όχι στους συναδέλφους του.

Η συγκεκριμένη κίνηση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μια «άτυχη» στιγμή, όπως θέλουν κάποιοι να περάσουν. Ήταν σχεδιασμένη να χτυπήσει τις ταξικές δυνάμεις, να χτυπήσει αυτούς που καθημερινά βρίσκονται στους χώρους δουλειάς, ενημερώνοντας τους συναδέλφους. Άλλωστε την ίδια τακτική χρησιμοποιούν και τα αφεντικά. Όταν δεν μπορούν να επιβάλλουν την άποψη τους, καταφέρονται στη βία.

Από τη μεριά μας καταλαβαίνουμε το άγχος του. Κάνει τα πάντα προκειμένου να φανεί στα μάτια των συναδέλφων ότι κάτι κάνει.   

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου να καταδικάσουν τέτοιες συμπεριφορές.

Απαιτούμε την άμεση σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η συγκεκριμένη κίνηση του Καλλιμάνη δεν μπορεί να μείνει στα κρυφά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet