ΔΑΣ ΟΤΑ Δήμου Αμαρουσίου: Θα αναλάβει η διοίκηση την ευθύνη για τον τροχό του λεωφορείου που «λοξοδρόμησε» στις 6/11;
Κοινωνία

ΔΑΣ ΟΤΑ Δήμου Αμαρουσίου: Θα αναλάβει η διοίκηση την ευθύνη για τον τροχό του λεωφορείου που «λοξοδρόμησε» στις 6/11;

Με αφορμή το ατύχημα σε λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου, κατά το οποίο έφυγε ο ένας εκ των τεσσάρων τροχών του οχήματος την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, η ΔΑΣ ΟΤΑ Δήμου Αμαρουσίου, σημειώνει ότι «για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι τον ιδιώτη δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από το κέρδος».

Ειδικότερα, η ΔΑΣ ΟΤΑ αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Ένα ακόμα ατύχημα στα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας έρχεται να προστεθεί. Συγκεκριμένα την Παρασκευή το απόγευμα ο πίσω τροχός του λεωφορείου έφυγε από τη θέση του, ενώ βρισκόταν εν κινήσει και έπεσε επάνω σε σταθμευμένο όχημα. Ευτυχώς δεν υπήρχε τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

Σημειώνουμε ότι τον έλεγχο των ελαστικών και τη συντήρηση τους την έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία.

Θα αναλάβει η διοίκηση του Δήμου την ευθύνη; Θα πληρώσουν όλοι αυτοί οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν υπέρ της εκχώρησης της συγκεκριμένης υπηρεσίας σε εργολάβο; Τι εννοεί ο δήμαρχος όταν δηλώνει ότι θα διεξαχθεί έλεγχος για να δούμε ποιος φταίει; Υπάρχει πιθανότητα να φταίει κάποιος άλλος πέρα του εργολάβου;

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι τον ιδιώτη δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από το κέρδος. Και προκειμένου να υπηρετήσει αυτόν τον σκοπό δεν λογαριάζει ούτε τις ανθρώπινες ζωές.

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου φέρει στο ακέραιο την ευθύνη, γιατί υπηρέτησε και υπηρετεί απόλυτα την συγκεκριμένη πολιτική των κυβερνήσεων, που θέλει την απαξίωση των υπηρεσιών από υλικοτεχνική υποδομή και από προσωπικό με σκοπό την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών. Αυτή τη πολιτική υπηρέτησε και η προηγούμενη διοίκηση του δήμου, αυτή τη πολιτική υπηρετεί και η σημερινή. 

Καλούμε την διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, να σταματήσει έστω και τώρα κάθε ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών των Δήμων, να απαιτήσει τώρα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά  δικαιώματα.

Καλούμε όμως και τους δημότες να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με τους εργαζόμενους απαιτώντας:

Έξω οι εργολάβοι από τον Δήμο Αμαρουσίου.

Προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού για το σύνολο των υπηρεσιών. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet