Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κρούσματα Covid-19 στο δημαρχείο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κρούσματα Covid-19 στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Παρουσία της υφυπουργού Υγείας, Ζωής Ράπτη και του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που μετέβη την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 στο δημαρχείο Αμαρουσίου, πραγματοποίησε λήψη δειγμάτων έναντι της επιδημίας Covid-19 στο προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και των κοινωνικών υπηρεσιών, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Η διοίκηση επισημαίνει ότι το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής και τον συντονισμό του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, θα επισκεφθεί εκ νέου τον Δήμο Αμαρουσίου, για να επαναλάβει τη διαδικασία στο προσωπικό του Δήμου.

Μετά την ολοκλήρωση των δειγματοληπτικών ελέγχων, ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ, πραγματοποιούμε περιοδικά τους απαραίτητους ελέγχους στο προσωπικό του Δήμου μας έτσι ώστε οι υπηρεσίες μας προς τους πολίτες να περιβάλλονται από το απαραίτητο δίχτυ υγειονομικής προστασίας. Με την υφυπουργό Υγείας συζητήσαμε για τις διαδικασίες των τεστ ανίχνευσης, αλλά και για τους εμβολιασμούς που έχουν ήδη ξεκινήσει.

»Οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19, μαζί με τα μέτρα αυτοπεριορισμού, θα συμβάλλουν δραστικά στη μείωση διασποράς της νόσου. Αυτές είναι οι απαραίτητες συνθήκες για να μπορέσει η κοινωνία μας σταδιακά να επιστρέψει στην κανονικότητα».

Παρόντες, κατά τη διενέργεια λήψης δειγμάτων, εκτός του συντονιστή προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρου Κόνιαρη και των στελεχών του Οργανισμού, ήταν ακόμη ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Στέφανος Τσιπουράκης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σπύρος Σταθούλης και η αναπληρώτρια πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Φανή Λέκκα.​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet