Δεύτερη φωτιά στο Μαρούσι σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών
Κοινωνία

Δεύτερη φωτιά στο Μαρούσι σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών

Δεύτερη φωτιά, σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών σημειώθηκε στο Μαρούσι, ευτυχώς κι αυτή τη φορά μικρής έκτασης.

Ειδικότερα, φωτιά ξέσπασε την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 σε ιδιωτικό οικόπεδο που βρίσκεται στην οδό Νηρηίδων 4 (παράπλευρη της Αττικής Οδού), στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών.

Κι αυτή τη φορά υπήρξε άμεση κινητοποίηση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς.

Παρόντων του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Επαμεινώνδα Γαρδέλη και του διοικητή του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Αλέξιου Ράπανου, 2 οχήματα της Πολιτικής Προστασίας, 3 πυροσβεστικά οχήματα του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών και η υδροφόρα του Δήμου συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο συμβάν σημειώθηκε χθες στο πρανές της οδού Ζηρίδη.

Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί τους πολίτες για λόγους πυρασφάλειας να προβούν, όπως έχουν υποχρέωση, στην αποψίλωση των οικοπέδων τους και των λοιπών ακάλυπτων χώρων από τα ξερά χόρτα, καθώς και στην απομάκρυνση αυτών.

«Ο Δήμος Αμαρουσίου προσβλέπει στην κατανόηση και στη συνεργασία των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος και την προστασία της περιουσίας των κατοίκων της πόλης» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet