Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες (8/6)
Κοινωνία

Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες (8/6)

Ο Δήμος Αμαρουσίου σταθερά στηρίζει στην πράξη τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση και σε συνέχεια της επιτυχημένης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από το 2012 με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, διοργανώνει στις αρχές του καλοκαιριού την 10η κατά σειρά Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Και σε αυτή τη δράση πάνω από 40 εγχώριοι παραγωγοί προσφέρουν περισσότερα από 100 διαφορετικά προϊόντα αρίστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές.

Η νέα δράση με ποικιλία από προϊόντα καθημερινής διατροφής, γλυκά και ντελικατέσεν, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014, στον χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος από τις 8:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετέχουν στη δράση έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή που εξασφαλίζει η απουσία μεσαζόντων.

Δείτε τα Είδη που θα διατεθούν προς πώληση και τις τιμές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet