Διαμοιράζεται η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αμαρουσίου λόγω μεγάλης έλευσης νέων μελών
Κοινωνία

Διαμοιράζεται η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αμαρουσίου λόγω μεγάλης έλευσης νέων μελών

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αμαρουσίου γνωστοποιεί ότι το τελευταίο έτος ακόμα περισσότεροι προοδευτικοί πολίτες επιθυμούν να ενταχθούν στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Με αφορμή το προαναφερθέν, η Οργάνωση ενημερώνει ότι λόγω μεγάλης προσέλευσης προοδευτικών πολιτών, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συνταχθούν στον σχηματισμό, το παράρτημα του Αμαρουσίου διαμοιράζεται με γεωγραφικά κριτήρια.

Ειδικότερα, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αμαρουσίου αναφέρει τα εξής:

Μετά το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα τον Ιούλιο του 2019 προς όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, και τις αποφάσεις και πρωτοβουλίες που πήραμε στο κόμμα μας, χιλιάδες ήταν όσες και όσοι ανταποκρίθηκαν για να συμβάλλουν στο νέο ξεκίνημα.

Η συνέχεια, με τις κυβερνητικές παλινωδίες και τις νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες κατά τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, καθώς και η εκμετάλλευση της έκτακτης κατάστασης, ώστε να νομοθετηθούν και να εφαρμοστούν οι αντιλαϊκές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας εξυπηρετώντας συμφέροντα και καταστρατηγώντας κατακτήσεις και ελευθερίες, οδήγησαν ακόμα περισσότερους προοδευτικούς πολίτες να θέλουν να ενταχτούν στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για να συμβάλλουν στη συλλογική προσπάθεια ανατροπής αυτής της πολιτικής.

Συνεπώς, ο υπερδιπλασιασμός των μελών της Οργάνωσης Μελών Αμαρουσίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από τον Ιούλιο του 2019, που είναι πλέον εκατοντάδες και που συνεχίζει να αυξάνεται, επέβαλε το διαμοιρασμό της υπάρχουσας Οργάνωσης σε δύο. 

Διαμοιρασμός που θα γίνει με γεωγραφικά κριτήρια και με στόχο την καλύτερη οργάνωση, την ανάδειξη προβλημάτων σε τοπικό επίπεδο, την τεκμηριωμένη κατάθεση προτάσεων, τη λήψη πρωτοβουλιών, τη συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων με τοπικούς φορείς και κινήματα.

Το αμέσως επόμενο διάστημα η προσπάθεια αναδιοργάνωσης συνεχίζεται με τις αναγκαίες διαδικασίες απολογισμών και εκλογών σε τοπικό επίπεδο, ώστε οι πολιτικές μάχες για τη στήριξη της κοινωνίας και των πολιτών να είναι πιο αποτελεσματικές.

Καλούμε κάθε αριστερό, προοδευτικό και δημοκρατικό πολίτη που το επιθυμεί, να συμβάλλει και με την ενεργό συμμετοχή του στην ενδυνάμωση και ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, έστω και χωρίς φυσική παρουσία, ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες μετά την πανδημία.

Με τη δέσμευση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα είναι δίπλα σας, ευχόμαστε «Καλή Χρονιά» σε όλες και όλους με υγεία και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο σε μια κοινωνία ελευθερίας, αλληλεγγύης και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet