Διανομή νωπών αλιευμάτων  σε 50 δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Διανομή νωπών αλιευμάτων σε 50 δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αμαρουσίου

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου και με την ευγενική χορηγία της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου, διανεμήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα (18 – 24 Μαΐου) νωπά αλιεύματα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Αμαρουσίου.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρου Κόνιαρη, σε 50 οικογένειες – δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και σε Ενορίες της πόλης που διαθέτουν συσσίτιο (Ιεροί Ναοί Κοιμήσεως της Θεοτόκου -10 κιβώτια, Παναγίας Βλαχερνών -5 κιβώτια, Αγίου Κοσμά Αιτωλού -4 κιβώτια, Αγίου Νικολάου -5 κιβώτια, Αγίου Αθανασίου -7 κιβώτια, Αγίων Αναργύρων -5 κιβώτια, στον Σύλλογο Εργατικών κατοικιών -5 κιβώτια, εργαζόμενοι καθαριότητας -4 κιβώτια).

Με αφορμή την κοινωνική δράση ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Ευχαριστούμε τον Βασίλη Κατσιώτη, γενικό διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου και τους επαγγελματίες της αγοράς νωπών αλιευμάτων, για την υψηλή κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη.

»Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας, σε συνεργασία με την Εκκλησία μας και τους εθελοντές μας, συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς και σε καθημερινή βάση τον αγώνα για να μη λείπουν βασικά αγαθά και υπηρεσίες από κανέναν συμπολίτη μας. Απέναντι στην κρίση που δημιουργήθηκε από την επιδημία Covid-19 πρέπει να είμαστε όλοι αλληλέγγυοι και ενωμένοι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet