Διασκέδασαν οι φίλοι της Ενότητας στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της
Κοινωνία

Διασκέδασαν οι φίλοι της Ενότητας στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της

Τη χριστουγεννιάτικη γιορτή της διοργάνωσε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, στην αίθουσα του ΤΟΛ της Ένωσης Κεραμιστών, στο Μαρούσι, η παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Μαζί με πολλές φίλες και φίλους της παράταξης, στην εκδήλωση που, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «πραγματοποιήθηκε σε μία κατάμεστη αίθουσα και είχε μεγάλη επιτυχία», παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ελένη Αυλωνίτου, Χαρά Καφαντάρη, Δημήτρης Στρατούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του τμήματος αυτοδιοίκησης Κώστας Πουλάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Καλλιόπη Βέττα και Πέτρος Δαμιανός, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και η αντιδήμαρχος Χαλανδρίου Ελένη Χριστούλη, ο επικεφαλής της παράταξής Λευτέρης Μαγιάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου Μαίρη Διακολιού, Πέτρος Κούκουζας, Δημήτρης Κουτσουβέλης, η Μαρίτα Κουρούπη και ο Άρης Λιάκουρας από τη Ριζοσπαστική Ανατροπή Πεύκης-Λυκόβρυσης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων Σπύρος Διαμαντόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι πολλών συλλόγων του Αμαρουσίου: ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών (ΠΕΚΑ) Νίκος Βαλλάτος, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αμαρουσίου Βασίλης Μπούρας, η πρόεδρος του Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέντρου Αμαρουσίου «Η Κασταλία», Δήμητρα Κρεκούκια, η πρόεδρος του Συλλόγου Παραδείσου Αμαρουσίου Λένα Προεστάκη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Πολυδρόσου Βασίλης Καπρινιώτης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου Κώστας Σηφάκης, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Νίκος Κατσούλας.

Ο κ. Λευτέρης Μαγιάκης με αφορμή τον χώρο φιλοξενίας της εκδήλωσης, υπογράμμισε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τη σημασία της κεραμικής τέχνης για το Μαρούσι και τόνισε την ανάγκη να αποτραπεί η εκποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ του χώρου στέγασης της Ένωσης Κεραμιστών. Με όμορφα τραγούδια από το νεανικό συγκρότημα Bandallousia αλλά και την Καλλιόπη Βέττα, οι φίλοι της παράταξης διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά.

«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα», αναφέρεται στην ανακοίνωση «την ΠΕΚΑ και τον πρόεδρό της Ν. Βαλλάτο για την παραχώρηση της αίθουσας και όλους και όλες που εργάστηκαν ανιδιοτελώς για τη διοργάνωση αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης. Η παράταξή μας εύχεται σε όλους τους Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισσες καλά Χριστούγεννα, με την ολόθερμη προσδοκία η νέα χρονιά να φέρει μια άλλη, καλύτερη, εποχή για τη χώρα μας και τον λαό της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet