Διατακτικές επιταγές για το Πάσχα παρέδωσε ο Γ. Πατούλης σε κοινωνικά ευπαθείς Μαρουσιώτες
Κοινωνία

Διατακτικές επιταγές για το Πάσχα παρέδωσε ο Γ. Πατούλης σε κοινωνικά ευπαθείς Μαρουσιώτες

Σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, παρέδωσε διατακτικές επιταγές σε 186 συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αξίας έκαστη 133 ευρώ, προκειμένου να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους για το πασχαλινό γιορτινό τραπέζι.

Σε σχετική ανακοίνωσή του Δήμου σημειώνεται: Ο Δήμος Αμαρουσίου με κοινωνική ευαισθησία, σεβασμό και αλληλεγγύη στέκεται και φέτος έμπρακτα στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε:

«Με κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό, στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό σας και σας υπόσχομαι ότι με τη δική σας στήριξη από την Περιφέρεια Αττικής, θα συνεχίσω με την ίδια ευαισθησία να βρίσκομαι στο πλευρό των Μαρουσιωτών και της πόλης μας. Η σημερινή μας συνάντηση δεν είναι μία συνάντηση αποχαιρετιστήρια αλλά μαζί κάνουμε μία καινούρια αρχή για το Μαρούσι και τον άνθρωπο».

Με την ευκαιρία κάλεσε τους δικαιούχους όλοι μαζί να γιορτάσουν το Πάσχα στο μεγάλο παραδοσιακό γλέντι που διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Αμαρουσίου, στο Αμαλίειο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πέτρος Κόνιαρης, και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet