Διεύρυνση συνεργασίας Δήμου με τον Παιδικό Σταθμό του ΤΑΥΠΕΚΩ
Κοινωνία

Διεύρυνση συνεργασίας Δήμου με τον Παιδικό Σταθμό του ΤΑΥΠΕΚΩ

Στη διεύρυνση της εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Ταμείου Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας/Κλάδος Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ (ΤΑΥΠΕΚΩ) για τη φιλοξενία στον Παιδικό Σταθμό του Ταμείου περισσότερων βρεφών, αλλά και προνηπίων από οικογένειες της πόλης του Αμαρουσίου, συμφώνησαν ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και στελέχη του Ταμείου, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015.

Στη συνάντηση, παρουσία της προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένης Λέκκα Καλαντζάκη, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΤΑΥΠΕΚΩ, Νικόλαος Δομένικος, η υπεύθυνη του Παιδικού Σταθμού, Ελένη Καραχάλιου, ο δ/ντής Παροχών Πρόνοιας, Θεόδωρος Ντούφας και ο προϊστάμενος Τμήματος Παροχών Πρόνοιας Ασφαλισμένων Κ/ΔΕΗ, Βιβιάνος Ζάνος.

Ο Παιδικός Σταθμός του ΤΑΥΠΕΚΩ, που στεγάζεται στην οδό Σωρού 92 στο Μαρούσι, μετά από παρέμβαση του δημάρχου, φιλοξενεί την τελευταία τριετία 16 βρέφη από οικογένειες της πόλης του Αμαρουσίου. Πλέον, μετά τη διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, ο Παιδικός Σταθμός θα δεχθεί επιπλέον βρέφη, καθώς και παιδιά ηλικίας μέχρι 2,5 ετών.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη σημαντική αυτή εξέλιξη μέσα από την πολυετή και αγαστή συνεργασία με το ΤΑΥΠΕΚΩ. “Στόχος μας” -σημείωσε- “είναι η στήριξη στην πράξη των οικογενειών της πόλης μας και η εξυπηρέτηση της εργαζόμενης μητέρας. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, αλλά και ο Παιδικός Σταθμός του ΤΑΥΠΕΚΩ, που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στο Μαρούσι, προσφέρουν  στα  Μαρουσιωτάκια υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καλύπτοντας την ολόπλευρη ανάπτυξή τους. Θα συνεχίσουμε άοκνα την προσπάθειά μας για την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών ποιότητας σε κάθε οικογένεια, σε κάθε εργαζόμενη μητέρα”.           

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ στο τηλέφωνο 213 2031944.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet