Διοίκηση Αμαρουσίου: «Καμία υπηρεσία δεν θα μείνει χωρίς θέρμανση»
Κοινωνία

Διοίκηση Αμαρουσίου: «Καμία υπηρεσία δεν θα μείνει χωρίς θέρμανση»

Με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο Αμαρουσίου Λευτέρης Μαγιάκης, σχετικά με τη θέρμανση δημοτικών υπηρεσιών αυτόν τον χειμώνα (βλέπε δημοσίευμα Λ. Μαγιάκης: «Χωρίς πετρέλαιο κινδυνεύουν να μείνουν σχολεία και ΚΑΠΗ») η διοίκηση Αμαρουσίου, σε ανακοίνωσή της, «εγγυάται ότι καμία δημοτική υπηρεσία δεν θα μείνει χωρίς θέρμανση».

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζει δε τα εξής:

Πρώτον, η αρχική απόφαση του κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τη νομιμότητα της σύμβασης προμήθειας πετρελαίου που έχει συναφθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου, δεν είναι τελεσίδικη αλλά ανατρέπεται στο ανώτερο κλιμάκιο της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Άρα δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας ότι θα μείνουν χωρίς θέρμανση κρίσιμες δημοτικές υπηρεσίες, όπως παιδικοί σταθμοί και ΚΑΠΗ.

Δεύτερον, η απρόσκοπτη θέρμανση των δημοτικών υπηρεσιών όπου γι΄ αυτήν χρησιμοποιούμε πετρέλαιο, διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Είτε μέσω της σύμβασης προμήθειας πετρελαίου που έχει ήδη συναφθεί. Είτε μέσω άλλης διαδικασίας, που προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε αδικαιολόγητο τον θόρυβο που προκαλεί με την ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Το συγκεκριμένο θέμα άλλωστε δεν προσφέρεται για μικροπαραταξιακή εκμετάλλευση.

Η σημερινή διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου εγγυάται ότι κανένα σχολείο και καμία δημοτική υπηρεσία που φιλοξενεί παιδιά ή συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας, δεν πρόκειται να μείνει χωρίς θέρμανση τον χειμώνα αυτό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet