Δοκιμές μηχανημάτων καθαρισμού και επισκευών στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Δοκιμές μηχανημάτων καθαρισμού και επισκευών στον Δήμο Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου, στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού του και αναζήτησης νέων τεχνικών, πραγματοποιεί δοκιμές μηχανημάτων και υπηρεσιών προκειμένου, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, η πόλη να αποκτήσει αξιόπιστες λύσεις, με εγγύηση καλής και μακράς λειτουργίας και πάντα οικονομικές με σκοπό την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε επίδειξη καθαριστικού μηχανήματος στην πλατεία Ηρώων και επί της οδού Δήμητρας. Ομοίως έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές και για άλλα τεχνικά θέματα όπως ταχεία αποκατάσταση οδοστρώματος, επισκευές που απαιτούν ανυψωτικά και καλαθοφόρα, καθαρισμό κτηρίων κ.ά.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δήλωσε σχετικά: «Πραγματοποιούμε δοκιμές μηχανημάτων και υπηρεσιών προκειμένου να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση του εξοπλισμού μας, για να διατηρούμε το Μαρούσι καθαρό και ασφαλές και πάντα με οικονομικά επωφελείς όρους.  Παράλληλα παρέχουμε νέα, περισσότερο εγγυημένα, μέσα στους εργαζόμενους του Δήμου μας προασπίζοντας τις συνθήκες εργασίας τους και εναρμονιζόμαστε με τις ευρωπαϊκές πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Δείτε σχετικό βίντεο

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet