Δράσεις προσφοράς πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 19/1 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Δράσεις προσφοράς πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 19/1 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου

Βασικά είδη τροφίμων και υλικά φροντίδας υγιεινής πρόσφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τα μέλη της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και τα μέλη της Β1 ΔΕΕΠ Ν.Δ. Βόρειου Τομέα Αθηνών. Στη δομή παραβρέθηκαν ο δήμαρχος, Θ. Αμπατζόγλου, καθώς και η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, κάθε μήνα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου πραγματοποιείται προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε 300 και πλέον οικογένειες ενώ σε καθημερινή βάση σιτίζονται τουλάχιστον 250 άτομα.

Ο κ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησε όλους για την πράξη κοινωνικής ευαισθητοποίησης και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Το Μαρούσι έχει χτίσει μία σημαντική δομή κοινωνικής προσφοράς που είναι αλληλένδετη με τις λέξεις της αλληλοβοήθειας, της αλληλεγγύης και της ευαισθησίας στον συνάνθρωπο. Μένουμε ενεργοί και ενωμένοι σε όλες  αυτές τις έννοιες, οι οποίες αποτελούν για εμάς προτεραιότητα στο έργο μας και που κάθε ημέρα μας κάνουν να βελτιωνόμαστε περισσότερο, προκειμένου να στηρίζουμε τον συνάνθρωπο».

Η κ. Κεφαλογιάννη με τη σειρά της δήλωσε:«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε αυτή τη δράση, κάτι που δείχνει τον σεβασμό που υπάρχει από παρόμοιες δομές και ομάδες προς τον συνάνθρωπο».

Η εντεταλμένη σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Αμαρουσίου, Ελένη Λέκκα είπε:«Με τη συνδρομή μας υποστηρίζουμε την έννοια της ισότητας και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας ως μια ακόμη πράξη επισφράγισης γυναικείας δυναμικής στην ισότητα μεταξύ των ανθρώπων».

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου υποδέχτηκαν την προσφορά των μελών των δύο επιτροπών ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης και η αντιπρόεδρος και εντεταλμένη σύμβουλος, Αικατερίνη Ιωάννου.

Από την Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Αμαρουσίου παρόντες ήταν οι κ.κ.: Ανδρομάχη Τσουκαλά, Κατερίνα Σκιντζού, Μιχάλης Χατζηαρσενίου, Σωτηρία Κουμπούλη, Έφη Γιαννακού, Βούλα Βανδώρου, Εύη Κωβαίου. Από το Τμήμα Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των φύλων της Β1 Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της Ν.Δ. του Βόρειου Τομέα Αθηνών παρόντες ήταν οι κ.κ: Ντέζη Κωνστάντ-Λιαργκόβα, Θεόδωρος Δεληγιαννάκης, Σοφία Χριστοφορίδου, Μαρία Τουγουντζόγλου, Βασούλα Κυριακού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet