Δράση αλληλεγγύης από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Δράση αλληλεγγύης από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου

Και τη φετινή Μεγάλη Εβδομάδα, με πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, της προέδρου Δήμητρας Τσουκλείδου και του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, έγινε συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους ευάλωτους πολίτες.

Επίση,ς προσφέρθηκαν φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου και ενδύματα από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Λέσβου Αμαρουσίου, που όπως πάντα συμπαρίσταται στην πρωτοβουλία αυτή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη συνεχάρη την πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου λέγοντας: «Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου, την πρόεδρο κα Τσουκλείδου και το Διοικητικό Συμβούλιο για την προσφορά αυτή που κάνει ανελλιπώς για πολλά-πολλά χρόνια για το Δήμο μας!».

Τα είδη παραδόθηκαν στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Πέτρο Κόνιαρη για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet