Δυναμικά αντιδρά το Σωματείο Εργαζομένων στις ιδιωτικοποιήσεις
Κοινωνία

Δυναμικά αντιδρά το Σωματείο Εργαζομένων στις ιδιωτικοποιήσεις

Κάθετα αντίθετο με τις ιδιωτικοποιήσεις στους τομείς φύλαξης δημοτικών εγκαταστάσεων και οδοκαθαρισμού στον Δήμου Αμαρουσίου δηλώνει το Σωματείο Εργαζομένων, καλώντας σε δυναμική αντίδραση την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015, στις 11:30, στο δημαρχείο της πόλης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σωματείου:

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζει να προκαλεί. Στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής την Πέμπτη 23-7-2015 ξανά φέρνει ως θέμα την ιδιωτικοποίηση τη φύλαξη των εγκαταστάσεων δημοτικών χώρων, αλλά και τη ιδιωτικοποίηση του οδοκαθαρισμού.

Είναι ψέματα ότι ενδιαφέρεται να έχει τη πόλη καθαρή ή ότι έχει παράπονα από τους κατοίκους.

Είναι ψέματα ότι από τις επικείμενες ιδιωτικοποιήσεις θα ωφεληθούν τα «καημένα» τα μαρουσιωτόπουλα.

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου υλοποιεί συγκεκριμένες πολιτικές αποφάσεις των κυβερνήσεων, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εφαρμόζει τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους που ψήφισε η Ν.Δ. μαζί με το ΠΑΣΟΚ και σήμερα έχουν και την υπογραφή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Είναι βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζουν ότι οι εργαζόμενοι θα κουραστούν και θα τα παρατήσουν. Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν ώστε καμία υπηρεσία να μην περάσει στα χέρια των εργολάβων.

Συν/σσες, συν/φοι. Παίρνουμε τη κατάσταση στα χέρια μας. Δεν κάνουμε βήμα πίσω από το αίτημα μας για Μόνιμη και Σταθερή Εργασία – ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ και ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ και για προσλήψεις Μόνιμου προσωπικού.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους δημότες και τους φορείς της πόλης να δώσουν δυναμικό παρών στην κινητοποίηση που διοργανώνει το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ τη Πέμπτη 23-7-2015 στις 11:30 το πρωί στο Δημαρχείο.

Δίνουμε αποφασιστική απάντηση απέναντι στη αντιλαϊκή αντεργατική πολιτική και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ αλλά και κατά της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet