Δυναμική παρουσία του αγοραστικού κοινού στην 37η Δράση Αγροτικών Προϊόντων
Κοινωνία

Δυναμική παρουσία του αγοραστικού κοινού στην 37η Δράση Αγροτικών Προϊόντων

Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, που σταθερά τιμούν με την εμπιστοσύνη τους τη Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου, έδωσαν το «παρών» στην 37η δράση για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε προϊόντα αρίστης ποιότητας σε προσιτές τιμές. Κατόπιν αιτήματός τους αποφασίστηκε εκτάκτως να πραγματοποιηθεί μία επιπλέον δράση την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, όπως ενημερώνει ο Δήμος στη σχετική ανακοίνωσή του.

Η πρωτοβουλία του δημάρχου, Γιώργου Πατούλη, για την υλοποίηση των αγροτικών δράσεων ως αντίδοτο στην κρίση, ξεκίνησε το 2012 και έχει γίνει πλέον θεσμός. Εδώ και έξι χρόνια στηρίζει τα ελληνικά νοικοκυριά εξασφαλίζοντάς τους, χάρη στην απουσία μεσάζοντα, υψηλής ποιότητας ελληνικές γεύσεις και προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με την ευκαιρία της 37ης δράσης, ο κ. Πατούλης, ανέφερε: «Το σταθερό ενδιαφέρον εκατοντάδων καταναλωτών για τις δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου αποδεικνύει ότι η επιλογή μας όλα αυτά τα χρόνια, να διοργανώνουμε αγορές με μεγάλη ποικιλία σε παραγωγούς και προϊόντα, είναι ψηλά στη λίστα των επιλογών τους».

Στην 37η δράση οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες προϊόντα που έχουν επιλεγεί βάσει σχετικών ελέγχων και πιστοποιήσεων.

Οι καταναλωτές εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τη μεγάλη ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων και τις τιμές τους και συνεχάρησαν τον υπεύθυνο των δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου, Παντελή Τσιτσιμπάση, για την άρτια οργάνωση, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, από την πλευρά της, ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους και τους παραγωγούς για την ενίσχυση των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και στους εργαζόμενους στη διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου που σταθερά, με την εθελοντική εργασία τους, στηρίζουν τη διοργάνωση της δράσης.

Στην 37η αγορά παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Ρένα Χαλιώτη.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή, από 9 π.μ. έως 3 μ.μ., στα τηλ. 213 2038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 213 2038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η προγραμματισμένη δράση για την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Η επόμενη έκτακτη δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet