Δωρεάν check-up αίματος για τα μέλη των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου
Κοινωνία

Δωρεάν check-up αίματος για τα μέλη των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Πλούσιο το ανακοινωμένο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων των ΚΑΠΗ του Δήμου Αμαρουσίου για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, περιλαμβάνει ολιγοήμερες αποδράσεις σε νησιά, μονοήμερες εκδρομές –  περιπάτους εντός Αττικής και ποιοτικές ψυχαγωγικές βραδιές.

Η δημοτική αρχή σημειώνει, επίσης, ότι ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλεί τους πολίτες της Τρίτης Ηλικίας της πόλης να εγγραφούν στα ΚΑΠΗ και να ενημερωθούν για το πλούσιο φάσμα υπηρεσιών που παρέχεται. Ο δήμαρχος ακόμη συγχαίρει τον πρόεδρο Πέτρο Κόνιαρη τα μέλη Δ.Σ. και τα στελέχη του ΟΚΟΙΠΑΔΑ για την άριστη διοργάνωση που έτυχε μεγάλης αποδοχής του καλοκαιρινού προγράμματος των ΚΑΠΗ, που περιελάμβανε θαλάσσια μπάνια και 4 περιόδους διακοπών στην Αιδηψό.

Κοινωνική πολιτική Δήμου Αμαρουσίου – Δωρεάν checkup αίματος για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ιατρικού διαγνωστικού κέντρου BIOMEDICIN (Δήμητρος 10-12, 2ος όροφος, τηλ.210 6124935-6) και του Δήμου Αμαρουσίου, με κοινό σκοπό την κοινωνική προσφορά στα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου προσφέρει δωρεάν ένα check-up αίματος που θα περιλαμβάνει σάκχαρο-ουρία-χοληστερίνη – κρεατινίνη που θα προσέλθουν στο κέντρο από 15 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου 2022.  Παράλληλα θα ισχύει ειδικός εκπτωτικός τιμοκατάλογος για τις υπόλοιπες μικροβιολογικές εξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των ΚΑΠΗ, καθώς και για τα δωρεάν checkup αίματος για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet