Δωροεπιταγές συνολικής αξίας 25 χιλ. ευρώ παραδόθηκαν σε ωφελούμενους του Αμαρουσίου
Κοινωνία

Δωροεπιταγές συνολικής αξίας 25 χιλ. ευρώ παραδόθηκαν σε ωφελούμενους του Αμαρουσίου

Τη M. Τετάρτη 20 Απριλίου, σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με τη συνδρομή των Τμημάτων Κοινωνικής Μέριμνας και του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, παρέδωσε διατακτικές επιταγές τροφίμων σε 181 νοικοκυριά ωφελούμενων της πόλης, συνολικής αξίας 25.000 ευρώ.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, παρουσία του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη, ευχαρίστησε τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου το έργο τους και ευχήθηκε σε όλους καλή Ανάσταση σημειώνοντας: «Η περίοδος της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία και αφορμή να έρθουμε πιο κοντά ως κοινωνία και να αποδείξουμε έμπρακτα τη στήριξή μας προς τους αδύναμους οικονομικά Μαρουσιώτες. Εμείς ως Δήμος αυτό το πράττουμε 365 ημέρες τον χρόνο. Βρισκόμαστε δίπλα στις ευπαθείς ομάδες και ταυτόχρονα κινητοποιούμε εθελοντές, συλλόγους και χορηγούς προκειμένου να μην λείπει τίποτα από κανένα σπίτι».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κων/νος Αντωνόπουλος, η εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Τουρισμού Φανή Λέκκα.

Εν τω μεταξύ, σε συνέχεια πρόσκλησης του δημάρχου για αλληλεγγύη και προσφορά στον συνάνθρωπο, όλες αυτές τις ημέρες έλαβαν χώρα και βρίσκονται σε εξέλιξη πολλές δράσεις στον Δήμο Αμαρουσίου.

Διαβάστε αναλυτικά για τις δράσεις

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet