Δύο χρυσά για τον Δήμο Αμαρουσίου στα «Best City Awards 2018»
Κοινωνία

Δύο χρυσά για τον Δήμο Αμαρουσίου στα «Best City Awards 2018»

Την υψηλότερη διάκριση κατέκτησε ο Δήμος Αμαρουσίου, αφενός στην κατηγορία «υλοποίηση συστήματος τηλεπικοινωνίας, πρόνοιας, τηλεπαρακολούθησης για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων» και αφετέρου στην κατηγορία «ψηφιακή πλατφόρμα Αθλητισμού και Πολιτισμού», στη διοργάνωση «Best City Awards 2018».

Η διοργάνωση υλοποιείται με επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έχει στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει καινοτόμα έργα που έχουν σχεδιαστεί, προκειμένου, οι πόλεις να είναι «ευφυείς», αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες, με τελικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

«Νίκη της Αυτοδιοίκησης» χαρακτήρισε τη διοργάνωση στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Γιώργος Πατούλης, του οποίου, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, η συμβολή υπήρξε καθοριστική στη διοργάνωση των βραβείων Best City Awards, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την οραματική του διάθεση για τον εκσυγχρονισμό και την κοινωνική συνοχή στις πόλεις της χώρας.

«Να συγχαρώ όλους εκείνους που μεταξύ ίσων προσπαθειών επιβραβεύτηκαν και ήταν, αλήθεια, μία σκληρή μάχη και να ευχαριστήσω, επίσης, όλα τα μέλη της Επιτροπής.

»Όλοι είμαστε νικητές. Η Αυτοδιοίκηση νικά μέσα από τέτοιες δράσεις, που καλές πρακτικές μπορούν να μεταλαμπαδευτούν από τον έναν Δήμο στον άλλον.

»Γι΄ αυτό ακριβώς, θα έλεγα, για να μπορέσουμε να πάμε στην Ελλάδα του αύριο, στην Ελλάδα της ανάπτυξης, θα πρέπει όχι μόνο να αντιληφθούν όσοι πρέπει ότι η τοπική κοινωνία θα φέρει την τοπική ανάπτυξη, αλλά και ότι τελικά, θα πρέπει να επιβραβεύουμε την κάθε προσπάθεια και να δημιουργούμε ευγενή άμιλλα μεταξύ των πόλεων.

»Συγχαρητήρια σε όλη την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε όλους τους δημάρχους, σε όσους βραβεύτηκαν και του χρόνου ακόμη καλύτερα, ώστε να πάμε μπροστά την ίδια την Ελλάδα» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Τα δύο GOLD βραβεία που απονεμήθηκαν στον Δήμο Αμαρουσίου παρέλαβαν ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου, Γεώργιος Διδασκάλου, και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη.

«Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου και του δημάρχου μας, κ. Γιώργου Πατούλη, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμητική αυτή διάκριση» είπε ο κ. Διδασκάλου αναφερόμενος στο GOLD βραβείο για το σύστημα τηλεπικοινωνίας, πρόνοιας και τηλεπαρακολούθησης και πρόσθεσε: «Η εφαρμογή τηλεφροντίδας και τηλεπαρακολούθησης 24 ώρες το 24ωρο είναι μία καινοτόμος δράση που παρέχουμε στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας. Στο Μαρούσι πλέον οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας και οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες δεν είναι μόνοι. Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται δίπλα τους 24 ώρες το 24ωρο».

Αναφορικά με το 2ο GOLD βραβείο, οι πολίτες μέσα από τη ψηφιακή πλατφόρμα «Αθλητισμός και Πολιτισμός» έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση και να περιηγηθούν ψηφιακά όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους της πόλης του Αμαρουσίου και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες.

Στο τέλος της διοργάνωσης, ο κ. Πατούλης απένειμε τιμητικές πλακέτες στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός», στην Ομάδα των Finish Liners και στον Σύλλογο Πάρου «Οι Διαδρομές στην Μάρπησσα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet