Είδη για τους πλημμυροπαθείς συγκέντρωσε ο Σύλλογος Κυριών Αμαρουσίου
Κοινωνία

Είδη για τους πλημμυροπαθείς συγκέντρωσε ο Σύλλογος Κυριών Αμαρουσίου

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών Αμαρουσίου «Αγία Μαρίνα», στο πλαίσιο του κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα του, πήρε την πρωτοβουλία και δρομολόγησε μια μικρή εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών ιματισμού, προκειμένου να προσφέρει βοήθεια στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι επλήγησαν από τη θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική.

Μέσα σε λίγες ημέρες ο Σύλλογος «Αγία Μαρίνα» κατάφερε να συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία παρέδωσε στον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη.

Ο κ. Πατούλης, αφού ευχαρίστησε τις κυρίες του Συλλόγου για το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξαν για μια ακόμη φορά για τους πληγέντες συνανθρώπους μας, συνεχάρη τόσο την πορόεδρο του Συλλόγου, Μαρούλα Σοφού, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη φιλανθρωπική δράση και ευαισθησία τους απέναντι στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής, τονίζοντας ότι «αυτές τις Άγιες Ημέρες οφείλουμε όλοι να αναδεικνύουμε τις πανανθρώπινες αξίες για μια κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης».

«Τις Άγιες Ημέρες που έρχονται ας δημιουργήσουμε όλοι μια “αλυσίδα ελπίδας” στηρίζοντας αυτούς που έχουν την ανάγκη μας» τόνισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet