Είδη πρώτης ανάγκης από το Μαρούσι στους πρόσφυγες της Λέσβου
Κοινωνία

Είδη πρώτης ανάγκης από το Μαρούσι στους πρόσφυγες της Λέσβου

Μεγάλες ποσότητες από τρόφιμα μακράς διαρκείας, χυμούς, εμφιαλωμένα νερά, αλλά και  είδη ένδυσης και υπόδησης συσκευασμένα, είναι έτοιμα να μεταφερθούν από το Μαρούσι με ειδική αποστολή στο κέντρο πρώτης υποδοχής προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου.

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου λαμβάνοντας υπόψη τις μεγάλες ανάγκες των προσφύγων των παραμεθορίων νησιωτικών περιοχών διαθέτει μέρος από τα είδη που συγκεντρώθηκαν στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Συλλόγου Βετεράνων Καλοθοσφαιριστών και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β.Α. Αττικής, με την ευγενική προσφορά των χορηγών του αγώνα και των φιλάθλων.

Τη διαδικασία της φόρτωσης των ειδών επίβλεψε προσωπικά ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια ενίσχυσης των παραμεθορίων νησιωτικών περιοχών που δοκιμάζονται έντονα από το μεταναστευτικό ρεύμα, υποσχόμενος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ότι «η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη δεν σταματά εδώ, αλλά θα συνεχισθεί με την ανάληψη νέων πρωτοβουλιών». Παρούσα στη  διαδικασία ήταν και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη.

Το φορτηγό με τα συσκευασμένα είδη πρώτης ανάγκης θα αναχωρήσει άμεσα από το λιμάνι του Πειραιά για τη Λέσβο και θα το συνοδεύσουν εκπρόσωποι του Δήμου Αμαρουσίου και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β.Α. Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet