Είδη πρώτης ανάγκης πρόσφερε ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Είδη πρώτης ανάγκης πρόσφερε ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου

Μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των ωφελουμένων από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αμαρουσίου παρέδωσε στον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου.

Συνδράμοντας την καθιερωμένη πρωτοβουλία εθελοντικής προσφοράς και αγάπης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζάχαρη, ρύζι, λάδι, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ), καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη για παιδιά και βρέφη και για την Τρίτη Ηλικία.

Κατά την παράδοση των ειδών, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μίλησε για την άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί εδώ και πολλά χρόνια με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αμαρουσίου και ευχαρίστησε θερμά την πρόεδρο, Δήμητρα Τσουκλείδου, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την αδιάλειπτη στήριξη στο κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου, μέσα από το οποίο, όπως είπε, δεκάδες συμπολίτες δεν νιώθουν μόνοι και αβοήθητοι, ιδιαίτερα στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Παράλληλα, ο κ. Πατούλης αντάλλαξε εορταστικές ευχές με τις συμμετέχουσες στην εκδήλωση για υγεία, δημιουργικότητα και πρόοδο.

Ακολούθως η πρόεδρος Δήμητρα Τσουκλείδου ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για το σημαντικό κοινωνικό του έργο ως δήμαρχος, αλλά και ως πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ, μέσα από το οποίο πολλοί πολίτες βρίσκουν ανακούφιση και συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη. Τα είδη παρελήφθησαν από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Γεύμα Αγάπης και στη Δημοτική Ιματιοθήκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet