Εγκαίνια παιδικής χαράς στο Ψαλίδι
Κοινωνία

Εγκαίνια παιδικής χαράς στο Ψαλίδι

Μία νέα παιδική χαρά για την αναψυχή των οικογενειών στη γειτονιά του Ψαλιδίου παρέδωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.Όπως μας πληροφορεί το σχετικό δελτίο Τύπου, τα εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς, που βρίσκεται επί της οδού Λακωνίας, “πραγματοποιήθηκαν σε ατμόσφαιρα γιορτής, παρουσία πλήθους αιρετών, εκπροσώπων φορέων της πόλης, κατοίκων της περιοχής αλλά και μικρών παιδιών”.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γ. Πατούλης αναφέρθηκε στην προτεραιότητα που δίνει η δημοτική αρχή στην υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων προς όφελος των κατοίκων σε κάθε γειτονιά δείχνοντας, παράλληλα, ιδιαίτερη μέριμνα για τη νεολαία της πόλης. «Με τη νέα πρότυπη παιδική χαρά, που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας, ενισχύουμε περαιτέρω τις υποδομές σε επίπεδο αναψυχής των οικογενειών και των παιδιών μας εδώ στο Ψαλίδι. Μετά τη νέα παιδική χαρά δίπλα στο υπουργείο Παιδείας και τις αναπλάσεις σε άλλες τρεις παιδικές χαρές στην ευρύτερη περιοχή του Ψαλιδίου, κάνουμε ένα ακόμη βήμα με την παράδοση μίας ακόμη νέας παιδικής χαράς», τόνισε ο δήμαρχος.

Παράλληλα, ο κ. Γ. Πατούλη, αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή όπως είναι οι διανοίξεις, οι διαμορφώσεις και ασφαλτοστρώσεις οδών, αλλά και οι ενέργειες για τη βελτίωση της κυκλοφορίας εντός του ιστού της γειτονιάς, έργα που έδωσαν λύση σε προβλήματα που για χρόνια δημιουργούσαν εικόνα εγκατάλειψης στη γειτονιά.

«Έχοντας στο πλευρό μας τους συλλόγους της περιοχής αλλά πάνω από όλα με τη στήριξη όλων των συμπολιτών μας, θα συνεχίσουμε το έργο μας σε κάθε γειτονιά. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μία πόλη πρότυπο για να ζει κανείς, μία πόλη ανθρώπινη, φιλική προς τα παιδιά και τους κατοίκους της, στήριγμα για την οικογένεια και την εργαζόμενη μητέρα» προσέθεσε ο δήμαρχος.

Εκπροσωπώντας τους κατοίκους της περιοχής, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή» Ψαλιδίου Αμαρουσίου Δημήτρης Θεοχάρης ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή για το αμέριστο ενδιαφέρον που έχει επιδείξει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια για το Ψαλίδι, καλωσορίζοντας τα παιδιά και τους γονείς τους στον νέο αυτό όμορφο χώρο.

Η γιορτή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με την παράσταση θεάτρου σκιών του Κώστα Σπυρόπουλου «Ο Καραγκιόζης Οικολόγος» ενθουσιάζοντας τα παιδιά που βρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου χώρου αναψυχής που στο εξής θα τα φιλοξενεί.

Παρόντες στα εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς στη γειτονιά του Ψαλιδίου ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Σμυρνής, Βασίλης Κόκκαλης, Νίκος Πέππας, Δημήτρης Καμπούκος, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Νίκος Κάββαλος, Ελένη Λέκκα, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Αθανάσιος Βελής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet