Εγκαίνια της Λέσχης Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση»
Κοινωνία

Εγκαίνια της Λέσχης Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση»

Στα εγκαίνια της Λέσχης του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση» παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον πρόεδρο Γιώργο Τσιράκη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η «Λέσχη της Αναγέννησης» στεγάζεται σ’ ένα όμορφο χώρο, στην οδό Αγησιλάου 8, στο Μαρούσι. Στον νέο χώρο, τα μέλη του Συλλόγου,  παιδιά και ενήλικες με αυτισμό, θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιούν δημιουργικά τον χρόνο τους, κατά τις απογευματινές ώρες, ενώ κάθε Σάββατο στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται θεραπευτική ιππασία, μπόουλινγκ κ.ά.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου περιηγήθηκε την Λέσχη, συνομίλησε με γονείς και θεραπευτές, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη τόσο του ιδίου προσωπικά, όσο και του Δήμου Αμαρουσίου στα παιδιά με αυτισμό και τις οικογένειές τους, ώστε να έχουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής, σημειώνοντας: «Αγκαλιάζουμε με αγάπη και ενδιαφέρον τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας που έχουν ανάγκη την υποστήριξη και τη συμπαράστασή μας και το ίδιο θα συνεχίσουμε να το πράττουμε και τα επόμενα χρόνια».

Παράλληλα συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για την πρωτοβουλία δημιουργίας της Λέσχης, δεχόμενος τις θερμές ευχαριστίες τους για την ολόπλευρη υποστήριξή του.

Στην τελετή των εγκαινίων και του ετήσιου αγιασμού για την έναρξη της νέας χρονιάς παραβρέθηκαν εθελοντές που συνδράμουν το έργο του Συλλόγου, γονείς και παιδιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet