Ειδική δράση του προγράμματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης «THE GREEN CITY» της Περιφέρειας Αττικής στο Golden Hall
Κοινωνία

Ειδική δράση του προγράμματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης «THE GREEN CITY» της Περιφέρειας Αττικής στο Golden Hall

Οι δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών για το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Ευρώπης συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από την Περιφέρεια Αττικής. Το Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης «The Green City» της Περιφέρειας Αττικής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, στο οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου, παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, ειδική δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την προώθηση της ανακύκλωσης.

Το Κινητό Πράσινο Σημείο (βαν) της Περιφέρειας Αττικής στάθμευσε στο εμπορικό κέντρο και αποτέλεσε πόλο έλξης για τους πολίτες που βρέθηκαν εκεί. Οι υπεύθυνοι του προγράμματος ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τα οφέλη της ανακύκλωσης, ενώ στο πλαίσιο της δράσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του συστήματος και πώς μπορούν να εγγραφούν οι πολίτες για να  κερδίζουν πόντους. 

Τον περιφερειάρχη συνόδευαν η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βόρειου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας και ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet