Εκδήλωση-φόρος τιμής στην πρώτη γενιά του θρυλικού Mini
Κοινωνία

Εκδήλωση-φόρος τιμής στην πρώτη γενιά του θρυλικού Mini

Σε μια ιστορική συνάντηση έδωσαν το «παρών» δεκάδες Mini όλων των τύπων, με ιστορικές και συμβατικές πινακίδες, όλα προσεγμένα και φροντισμένα με αγάπη από τους ιδιοκτήτες τους. Τα αυτοκίνητα, υπό την καθοδήγηση του κ. Πέτρου Καστορίνη και της Λέσχης Ιστορικών Αυτοκινήτων «Cars Loved» άρχισαν να έρχονται στον χώρο τέλεσης της εκδήλωσης από τις 9 το πρωί, με την προσέλευσή τους να συνεχίζεται ως τις δύο το μεσημέρι.

«Μια βόλτα μαζί του ή ένα ταξίδι, ένα άκουσμα του κινητήρα του ή ένα σβέλτο στρίψιμο, η λίστα είναι σίγουρα μακριά και εμπεριέχει αρκετές δόσεις υποκειμενικής ευχαρίστησης για τον καθένα μας. Οι λόγοι όμως μοιάζουν να είναι κοινοί και αγαπημένοι για τους περισσότερους κι αυτό που συγκίνησε είναι η κοινή αγάπη για το συγκεκριμένο ιστορικό αυτοκίνητο» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στην εκδήλωση η οποία ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, παρευρέθηκε ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος -φανερά ενθουσιασμένος- «από αυτή την εμπειρία αναμνήσεων», όπως τη χαρακτήρισε, δήλωσε ότι «αυτή η ιστορική συνάντηση γεννά σε όλους μας μοναδικά συναισθήματα συγκίνησης, αναμνήσεων, μοίρασμα ευχάριστων και ρομαντικών στιγμών, που μας ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή των νεανικών μας χρόνων.

»Αξίζουν συγχαρητήρια στους εμπνευστές αυτής της πρωτοβουλίας, καθώς διατηρούν και αναδεικνύουν την ιστορικότητα αυτού του αυτοκινήτου, αλλά και αυτής της ιδιαίτερης και ξεχωριστής εποχής».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Καθημερινότητας του Πολίτη, Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αμαρουσίου, Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet