Εκτός των Τειχών Αμαρουσίου: Καταδικάζουμε τη βάρβαρη επίθεση των αστυνομικών κατά των μαθητών
Κοινωνία

Εκτός των Τειχών Αμαρουσίου: Καταδικάζουμε τη βάρβαρη επίθεση των αστυνομικών κατά των μαθητών

Η αριστερή ριζοσπαστική δημοτική κίνηση Εκτός των Τειχών Αμαρουσίου καταγγέλλει «τη βάρβαρη και απαράδεκτη επίθεση των δυνάμεων καταστολής της κυβέρνησης της Ν.Δ., οι οποίες έπνιξαν με χημικά το μαθητικό συλλαλητήριο της Παρασκευής (σ.σ.: 9.10) έξω από το υπουργείο Παιδείας».

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «η Ν. Κεραμέως, μόλις αντίκρισε εκατοντάδες μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, έδωσε εντολή όχι για διάλογο αλλά για άγρια καταστολή. Οι μαθητές υποχώρησαν, αλλά η βιαιότητα των ΜΑΤ ήταν τόσο μεγάλη που άρχισαν να κυνηγούν τα παιδιά ακόμα και μέσα στο Mall, με μεγάλο κίνδυνο να ποδοπατηθούν. Επιστρατεύτηκαν μάλιστα μέχρι και οι δικυκλιστές-πάμπο της ομάδας Δράση εναντίον των παιδιών».

«Στο Μαρούσι, αλλά και σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας, πρέπει να πάρουμε θέση στο πλευρό της νέας γενιάς και ως γονείς, θείοι, αδέρφια ή ξαδέρφια να στηρίξουμε μαζικά και έμπρακτα τον υπεύθυνο αγώνα τους απέναντι σε μία πραγματικά ανεύθυνη κυβέρνηση, που παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με την υγεία όλων μας!» προσθέτει η Κίνηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet