Ενημέρωση των μελών ΚΑΠΗ για τα καρδιοαγγειακά νοσήματα
Κοινωνία

Ενημέρωση των μελών ΚΑΠΗ για τα καρδιοαγγειακά νοσήματα

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα καρδιοαγγειακά νοσήματα είχαν τα μέλη του ΚΑΠΗ  στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ – Εργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής και την Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΓΚΑΡΔΙΑ».

Τους θερμούς χαιρετισμούς του δημάρχου Αμαρουσίου, προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη μετέφερε στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης και στα μέλη του ΚΑΠΗ η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη, η οποία  στη ομιλία της αναφέρθηκε στους  στόχους του Οργανισμού.

Ειδικότερα, η κ. Ελ. Λέκκα σημείωσε: «Ο ΟΚΟΙΠΑΔΑ είναι αρωγός σε δράσεις που αφορούν στην πρόληψη, στην ευαισθητοποίηση και στην ενημέρωση του κοινού σε θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας, φροντίζοντας κάθε χρόνο για την υλοποίηση σειρά προγραμμάτων.

Ειδικότερα όσον αφορά στο ΚΑΠΗ, με την αμέριστη συμπαράσταση του δημάρχου ο οποίος πάντα με ευαισθησία στηρίζει κάθε δράση που αφορά θέματα υγείας και πρόληψης, υποστηρίζουμε ενεργά τα μέλη μας σε συνεργασία και με άλλους φορείς, όπως το Ιατρείο Μνήμης του Κέντρου Αλτσχάιμερ, το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης κ.ά.».     

Η  βασική ομιλήτρια κα Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, παθολόγος, επίκουρη καθηγήτρια Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, επιστημονική υπεύθυνη του προγράμματος «ΕΓΚΑΡΔΙΑ», μίλησε στους παρευρισκόμενους με θέμα «Καρδιοαγγειακά Νοσήματα σε περίοδο οικονομικής κρίσης».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Βλάχου Σταματάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet