Ενισχύεται ο στόλος οχημάτων του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ενισχύεται ο στόλος οχημάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του αντιδημάρχου Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, παρελήφθησαν πρόσφατα, τρία νέα ημιφορτηγά και τρία νέα επιβατικά οχήματα στο πλαίσιο συνολικής προμήθειας 17 οχημάτων και έξι μηχανημάτων έργου που έλαβε χώρα το έτος 2022.

Η δημοτική αρχή αναφέρει ότι «όπως είναι γνωστό ο Δήμος Αμαρουσίου τα τελευταία 3 χρόνια εκτελεί δυναμικό πρόγραμμα ανακαίνισης του πεπαλαιωμένου δημοτικού στόλου (συγκοινωνία, καθαριότητα, εξωτερικά συνεργεία κ.α), προκειμένου να εναρμονιστεί με τις σύγχρονες απαιτήσεις και να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους δημότες του».

Ο Θ. Αμπατζόγλου δηλώνει:

«Τα τρία νέα ημιφορτηγά και τρία νέα επιβατικά οχήματα που παραλάβαμε θα ενταχθούν στο στόλο των εξωτερικών συνεργείων και καθαριότητας όπως και θα καλύψουν γενικότερες ανάγκες του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών μας. Το 2023 συνεχίζουμε την ανανέωση του δημοτικού στόλου με ηλεκτροκίνητα οχήματα για τη δημοτική συγκοινωνία και την καθαριότητα. Με την προσοχή μας στραμμένη στις απαιτήσεις του σήμερα, αλλά και τις βάσεις για το αύριο, συνεχίζουμε με έργα και δράσεις που πηγαίνουν το Μαρούσι μας διαρκώς πιο ψηλά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet