Εντατικές εργασίες καθαρισμού, αποψιλώσεων, συντήρησης πρασίνου και φυτεύσεων στο Μαρούσι
Κοινωνία

Εντατικές εργασίες καθαρισμού, αποψιλώσεων, συντήρησης πρασίνου και φυτεύσεων στο Μαρούσι

Παράλληλα με το πρόγραμμα περιπολιών και επιτήρησης δασωδών και θαμνωδών εκτάσεων του Αμαρουσίου, που έχει τεθεί από τον δήμαρχο, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, εκτελούνται εντατικά οι εργασίες καθαρισμού, αποψιλώσεων, συντήρησης πρασίνου και φυτεύσεων των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου.

Ο κ. Αμπατζόγλου, για το θέμα αυτό, δηλώνει: «είμαστε συνέχεια σε επιφυλακή. Καθαρίζουμε και ομορφαίνουμε καθημερινά τους κοινόχρηστους χώρους μας.

»Οι δημότες μας πρέπει να μεριμνήσουν και αυτοί από τη δική τους πλευρά για την αποψίλωση των οικοπέδων και κήπων τους. Η απειλή της πυρκαγιάς βρίσκεται παντού. Επιπλέον, οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γραμμή Δημότη 15321 και να αναφέρουν επικίνδυνα σημεία, στην πόλη, για να αποφεύγονται περιστατικά όπως της πρόσφατης πτώσης κλαδιών στην πλατεία Αγ. Λαύρας. Οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και να ενεργούμε προληπτικά.

»Τέλος, θέλω να συγχαρώ την Πολιτική Προστασία του Δήμου για την άμεση επέμβασή της, παρόντος του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και των υπηρεσιών του, μαζί με την Πυροσβεστική στην κατάσβεση της φωτιάς που προκλήθηκε από άτομο που τελικά συνελήφθη, στη Βίλα Λουμίδη.

»Με την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε πως αυτή η διοίκηση κατάφερε να ξεπεράσει πολλά γραφειοκρατικά εμπόδια και να πετύχει χρηματοδότηση 556 χιλ. ευρώ από το Πράσινο Ταμείο, για την αποκατάσταση-αξιοποίηση του διατηρητέου κτηρίου. Η προκήρυξη του διαγωνισμού αναμένεται έως τα τέλη Οκτωβρίου και πολύ σύντομα το Μαρούσι θα αποκτήσει έναν σύγχρονο πολιτιστικό πολυχώρο, στολίδι για τα Βόρεια Προάστια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet