Εντυπωσίασε το κοινό το 1ο Φεστιβάλ Graffiti του Δήμου Αμαρουσίου με θέμα την «ειρήνη»
Κοινωνία

Εντυπωσίασε το κοινό το 1ο Φεστιβάλ Graffiti του Δήμου Αμαρουσίου με θέμα την «ειρήνη»

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν και αγκάλιασαν οι νέοι εντός και εκτός Αττικής, το 1ο Φεστιβάλ Graffiti, που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαΐου 2022, στο Skate Park (πλησίον ΟΑΚΑ), με θέμα την «ειρήνη».

Η δημοτική αρχή του Αμαρουσίου και προσωπικά ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου σημειώνουν ότι «θέτουν ψηλά στην ατζέντα των πολιτικών τους τις δράσεις που δίνουν τη δυνατότητα στους νέους να εκφραστούν και να δημιουργήσουν ελεύθερα σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής τους».

Το 1ο Φεστιβάλ Graffiti αποτελεί μία πρωτοβουλία της εντεταλμένης συμβούλου Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου Φανής Λέκκα. Όπως τονίζει η δημοτική αρχή, διοργανώθηκε με γνώμονα ακριβώς να φιλοξενήσει τις ιδέες και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες των νέων σε ένα σημείο, όπως το Skate Park, που παραδοσιακά είναι τόπος άσκησης & ψυχαγωγίας της νέας γενιάς σε δραστηριότητες όπως το skateboarding και το roller / inline skating. Αυτές οι δραστηριότητες μαζί με πολλές μουσικές επιλογές επένδυσαν τη γιορτή του Graffiti που κυριολεκτικά ενθουσίασε όλους όσοι την επισκέφτηκαν, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Το παρών στο Φεστιβάλ έδωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος ΣταθούληςΕυάγγελος ΚάββαλοςΓιάννης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία – Δήμητρα Ρώτα η προέδρος της Επιτροπής Ισότητας και εντεταλμένη σύμβουλος Αθλητισμού Ελένη Λέκκα, η σύμβουλος του δημάρχου επί θεμάτων πολιτισμού Άννα Βαγιωνά ,καθώς και εκπρόσωποι φορέων της πόλης του Αμαρουσίου.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet