Ενωμένο Μαρούσι: «Βατερλώ» της διοίκησης η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης
Κοινωνία

Ενωμένο Μαρούσι: «Βατερλώ» της διοίκησης η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

Ότι «η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης για το Τεχνικό Πρόγραμμα εξελίχθηκε σε “Βατερλώ”» τονίζει η δημοτική παράταξη Ενωμένο Μαρούσι.

Ειδικότερα, η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Οι πολίτες του Αμαρουσίου αποδοκίμασαν την διοίκηση του Δήμου στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης με θέμα το Τεχνικό Πρόγραμμα.

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου μπορεί να πανηγυρίζει για την θετική γνωμοδότηση, αλλά η πραγματικότητα δεν κρύβεται και την γνωρίζουν πολύ καλά όσες και όσοι συμμετείχαν ή παρακολούθησαν την συνεδρίαση. Συνεδρίαση που εξελίχθηκε σε “Βατερλώ” για τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και τον δήμαρχο Θόδωρο Αμπατζόγλου.

Πρώτα από όλα γιατί η απαρτία που επιτεύχθηκε ήταν οριακή. Κάτι που αποδεικνύει την απογοήτευση των πολιτών, των συλλόγων και των φορέων της πόλης, για την νέα χαμένη τετραετία για το Μαρούσι.

Στην συνεδρίαση ακούστηκαν περισσότερα παράπονα και διαμαρτυρίες από ποτέ για την πολύ αργή υλοποίηση των ελάχιστων έργων που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από το τεχνικό πρόγραμμα και του μικρού αποτυπώματος που αφήνουν στην καθημερινότητά τους παρά τις κατά καιρούς μεγαλόστομες εξαγγελίες.

Οι γειτονιές του Αμαρουσίου έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια από την διοίκηση και τίποτα δεν άλλαξε στην περίοδο δημαρχίας του κ. Αμπατζόγλου.

Ουσιαστικά η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης αποτέλεσε την αρχή του τέλους για την διοίκηση Αμπατζόγλου αλλά και το καθεστώς του Δήμου Αμαρουσίου από το 2007.

Οι πολίτες του Αμαρουσίου έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι απαραίτητη η αλλαγή στην διοίκηση του Δήμου και η μόνη λύση είναι η ψήφος στο Ενωμένο Μαρούσι. Στην παράταξη που έχει τη δυναμική, τις προτάσεις και την τεχνογνωσία να βγάλει την πόλη μας από το τέλμα ετών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet