Ενωμένο Μαρούσι: Κινδύνεψαν πολίτες από τη νεροποντή – Να παραιτηθεί η διοίκηση Αμπατζόγλου
Κοινωνία

Ενωμένο Μαρούσι: Κινδύνεψαν πολίτες από τη νεροποντή – Να παραιτηθεί η διοίκηση Αμπατζόγλου

Να παραιτηθεί καλεί τη δημοτική αρχή του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, η δημοτική παράταξη Ενωμένο Μαρούσι. Όπως υποστηρίζει η παράταξη, εξαιτίας της σημερινής (14/10) νεροποντής, αλλά και της επιλογής της διοίκησης να δημιουργήσει πλατεία και υπαίθριο γυμναστήριο στον κοινόχρηστο χώρο της Αγ. Αθανασίου, χωρίς να έχει κάνει τα κατάλληλα έργα για το παρακείμενο ρέμα, κινδύνεψαν πολίτες.

Ειδικότερα, η παράταξη, παραθέτοντας και σχετικά βίντεο, αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Ρέμα Σαπφούς – Κοινόχρηστος χώρος 9760 – Οδός Αγίου Αθανασίου «Παλιό Αμαξοστάσιο». ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ επανειλημμένως στο Δημοτικό Συμβούλιο τον κ. Αμπατζόγλου να μην κάνει πλατεία και υπαίθριο γυμναστήριο πάνω στη 1η ζώνη του ρέματος Σαπφούς ΠΡΙΝ κάνει τα απαραίτητα έργα μαζί με την Περιφέρεια Αττικής για το ρέμα. Μας αγνόησε. Ξόδεψε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και διακινδύνευσε σήμερα την ασφάλεια των πολιτών με τον “Μπάλλο”. Αν έχει ευθιξία πρέπει να παραιτηθεί και η υπόθεση να διερευνηθεί από τις αρχές.

Η προειδοποίηση του επικεφαλής της παράταξης, Γιώργου Καραμέρου, από τις 5 Ιουνίου 2021, που ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet