Ενωμένο Μαρούσι: «Λουκέτο» στις παιδικές χαρές και στον Δήμο Αμαρουσίου από τον κ. Αμπατζόγλου!
Κοινωνία

Ενωμένο Μαρούσι: «Λουκέτο» στις παιδικές χαρές και στον Δήμο Αμαρουσίου από τον κ. Αμπατζόγλου!

«Η διοίκηση του κ. Θόδωρου Αμπατζόγλου έχει… βάλει λουκέτο στον Δήμο Αμαρουσίου, όμοιο με εκείνο που έχει μπει στις παιδικές χαρές της πόλης» υποστηρίζει η δημοτική παράταξη του Γιώργου Καραμέρου.

«Είναι ενδεικτική η εικόνα των σφραγισμένων παιδικών χαρών για τη διάλυση του Δήμου Αμαρουσίου» τονίζει το Ενωμένο Μαρούσι και προσθέτει:

«Σφραγισμένη παραμένει εδώ και έναν μήνα η παιδική χαρά στα Καρπάθικα Αμαρουσίου, ένας χώρος που αποτελεί σημείο συνάντησης άθλησης και απασχόλησης για μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η παιδική χαρά στα Καρπάθικα… περιμένει τον κ. Αμπατζόγλου και τους συνεργάτες του

Η διοίκηση Αμπατζόγλου καθυστερεί χαρακτηριστικά τις επισκευές και τη διευθέτηση του χώρου, ενώ δεν ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις των κατοίκων δείχνοντας παγερή αδιαφορία.

Και η περίπτωση της παιδικής χαρά στα Καρπάθικα Αμαρουσίου δεν είναι δυστυχώς η μοναδική. Έχουν περάσει περισσότερα από πέντε χρόνια όπου η μεγαλύτερη παιδική χαρά – πάρκο του Δήμου Αμαρουσίου, που βρίσκεται δίπλα στο Αμαλίειο στην περιοχή ΚΑΤ, είναι εγκαταλειμμένη και δεν χρησιμοποιείται από κανέναν.

Πρόκειται για την παιδική χαρά με το όνομα “Ευνίκη”, η οποία είχε εγκαινιαστεί στις 26 Ιουνίου 2011 από τον τότε δήμαρχο Γιώργο Πατούλη και η οποία είχε αφιερωθεί στα ΑμεΑ! Το πάρκο “Special Olympics Ευνίκη” πήρε το όνομά του από την Eunice Kennedy Shriver, τη γυναίκα που καθιέρωσε ουσιαστικά τα Special Olympics, και όπως είχε ειπωθεί από τον δήμαρχο κατά την ομιλία του τότε, “στα άμεσα σχέδια του Δήμου είναι η επέκταση του πάρκου”.

Κλειστή είναι, επίσης, η παιδική χαρά στη Σισμανογλείου και Παγωνίου και χωρίς κάποια προοπτική για να ανοίξει σύντομα. Αξιοσημείωτο είναι ότι όλο το περασμένο καλοκαίρι έτρεχαν νερά στην παιδική χαρά της Σισμανόγλειου δημιουργώντας λάσπες, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία τόσο των κατοίκων των ακινήτων που συνορεύουν με την παιδική χαρά, όσο και των χρηστών της. Η αδιαφορία της διοίκησης έφτασε τους κατοίκους της περιοχής στο σημείο να κλείνουν μόνοι τους την παροχή νερού!

Αυτή είναι η αντίληψη που έχουν στη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου για τον ελεύθερο χώρο. Αυτή είναι η αντίληψη που έχουν για τις γειτονιές και τις ανάγκες κάθε οικογένειας.

Παραπάνω από 5 χρόνια κλειστή η παιδική χαρά δίπλα στο Αμαλίειο

Δεν είναι, όμως, αυτή η αντίληψη των δημοτισσών και των δημοτών. Γι’ αυτό και στις δημοτικές εκλογές που έρχονται θα… γυρίσουν την πλάτη σε όσες και όσους αδιαφορούν για τις ανάγκες τους και θα ψηφίσουν το #Ενωμένο Μαρούσι που αποδεικνύει καθημερινά ότι βρίσκεται κοντά στις Μαρουσιώτισσες και τους Μαρουσιώτες και στα προβλήματα τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet