Ενωμένο Μαρούσι: Την 7η Οκτωβρίου έξω από το Εφετείο δίνουμε ηχηρό μήνυμα ενάντια στον φασισμό και τον ναζισμό
Κοινωνία

Ενωμένο Μαρούσι: Την 7η Οκτωβρίου έξω από το Εφετείο δίνουμε ηχηρό μήνυμα ενάντια στον φασισμό και τον ναζισμό

Την Τετάρτη στις 7 Οκτωβρίου 2020 μετά από 5,5 χρόνια στις δικαστικές αίθουσες με πολλές χιλιάδες σελίδες δικογραφίας και υλικού που αποκάλυψαν μέρα με τη μέρα το φρικιαστικό πρόσωπο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, οι ναζιστές κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την απόφαση του φυσικού δικαστή ο οποίος ενεργεί «στο όνομα του Ελληνικού Λαού», για την τιμωρία της σύστασης και συμμετοχής στην εγκληματική οργάνωση, αναφέρει η δημοτική παράταξη Ενωμένο Μαρούσι.

Συνεχίζοντας, ο συνδυασμός της μείζονος μειοψηφίας σημειώνει ότι οι απολογίες των κατηγορουμένων απέδειξαν πόσο αμετανόητοι παραμένουν οι εγκληματίες -όχι μόνο για τον Παύλο Φύσσα, αλλά και για τον Σαχζάτ Λουκμάν, τους Αιγύπτιους ψαράδες στην ιχθυόσκαλα, τους συνδικαλιστές στο Πέραμα, αλλά και όλους τους ανθρώπους που αισθάνθηκαν την απειλή και την ωμή βία τους.

«Ως Ενωμένο Μαρούσι δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι, σιωπηλοί ή απαθείς ενόψει της τελικής απόφασης του δικαστηρίου» συμπληρώνει η παράταξη.

«Έχουμε ευθύνη απέναντι στους συνδημότες μας να στείλουμε το μήνυμα της καταδίκης και φυλάκισης των φυσικών και ηθικών αυτουργών της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Σε μία δίκη ιστορική, η Δημοκρατία έχει τη δυνατότητα, αποδίδοντας πραγματική δικαιοσύνη, να συνθλίψει και το αυγό και το φίδι» προσθέτει το Ενωμένο Μαρούσι.

Τέλος, ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμέρο τονίζει:

«Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 καλούμε και συμμετέχουμε στο δημοκρατικό κάλεσμα στις 9:30 έξω από το Εφετείο Αθηνών (Λουκάρεως και Λεωφ. Αλεξάνδρας), δίνοντας ένα ενωτικό μήνυμα ενάντια στον φασισμό και τον ναζισμό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet