Ενότητα: Ενημερωτική συνάντηση με τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ
Κοινωνία

Ενότητα: Ενημερωτική συνάντηση με τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ

Ενημερωτική συνάντηση, ύστερα από αίτημα του, είχε ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι και υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Μαγιάκης με τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρο Κόνιαρη, για τα θέματα του Οργανισμού.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, επίσης, η δημοτική σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Αικ. Ιωάννου και ο Γ. Παϊλόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη.

Ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ ενημέρωσε με λεπτομέρεια για τις δράσεις του Οργανισμού και το κοινωνικό έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία με την ουσιαστική συμβολή του προσωπικού και των εθελοντών.

Από την πλευρά του ο Λ. Μαγιάκης δήλωσε ότι η συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνολικά και του ΟΚΟΙΠΑΔΑ ειδικότερα, στα χρόνια των μνημονίων για τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών και των συμπολιτών μας που επλήγησαν από την κρίση, είναι ουσιαστική.

Η παράταξη επισημαίνει σχετικά:

Παρά τις διαφωνίες σε θέματα διαχειριστικού χαρακτήρα η κοινωνική πολιτική δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις. Απαιτείται όμως και οι δημοτικές αρχές να μην βλέπουν την κοινωνική πολιτική σαν μέσο  προβολής και πελατειακών σχέσεων και να αγωνίζονται για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν συμπολίτες μας σε δύσκολες καταστάσεις.

Από την πλευρά του ο Γ. Παϊλόπουλος εστίασε την παρέμβασή του στην ανάγκη για μεγαλύτερη συμβολή του Δήμου στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των ΑμεΑ τόσο σε επίπεδο υποδομών, προσβασιμότητας, απασχόλησης και κοινωνικής ένταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet