Ενότητα: Προεκλογική φιέστα Πατούλη στο Ο.Τ. 9760 στον Σωρό
Κοινωνία

Ενότητα: Προεκλογική φιέστα Πατούλη στο Ο.Τ. 9760 στον Σωρό

Για «προεκλογική φιέστα» του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη κάνει λόγο η παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι μετά από επίσκεψη του δημάρχου σε έργο στο Ο.Τ. 9760 στον Σωρό.

Συγκεκριμένα, η παράταξη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ανάπλαση στο Ο.Τ. 9760 στον Σωρό – Ακόμα μια προεκλογική φιέστα Πατούλη

Με δελτίο Τύπου του Δήμου ανακοινώθηκε σε έντονο προεκλογικό κλίμα η έναρξη των εργασιών για τη διαμόρφωση του Ο.Τ. 9760, πρώην αμαξοστάσιου του Δήμου επί της οδού Αγ. Αθανασίου στον Σωρό.

Ελπίζουμε να πρόκειται για προεκλογική φιέστα και να μην εννοούν σοβαρά ότι θα ξεκινήσουν το έργο.

Ο χώρος είναι παρακείμενος στο ρέμα Σαπφούς και κάθε φορά που αυτό πλημμυρίζει γεμίζει από νερά και λάσπες όπως έγινε και τον περασμένο Ιούλιο 2018.

Επειδή η διευθέτηση του ρέματος μάλλον έχει μεταφερθεί στις καλένδες, εξ αιτίας της ασυνεννοησίας και της ανευθυνότητας Δήμου, Περιφέρειας, υπουργείου, θεωρούμε ότι η παραπάνω εξαγγελία αποτελεί ένα ακόμα προεκλογικό τρυκ της διοίκησης Πατούλη για λόγους εντυπωσιασμού και ψηφοθηρίας.

Η παράταξή μας είχε συμφωνήσει με τη συγκεκριμένη ανάπλαση υπό τον όρο ότι προηγούμενα θα είχαν τελειώσει τα έργα διευθέτησης του ρέματος.

Η σχετική εργολαβία, ύψους περίπου 1 εκατ., έχει ήδη ανατεθεί με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής από τον περασμένο Ιούλιο 2018.

Αν σκοπεύουν να ξεκινήσουν εργασίες αναλαμβάνοντας το ρίσκο η επόμενη πλημμύρα να συμπαρασύρει μαζί με τα χώματα και το ένα εκατομμύριο ευρώ θα πρόκειται για ανεύθυνη ενέργεια που μπορεί να επισύρει ακόμα και ποινικές ευθύνες για διασπάθιση δημόσιου χρήματος.

Και κάτι τελευταίο για το οποίο αναμένουμε απάντηση. Με την 228/2018 απόφαση της η Οικονομική Επιτροπή ανέθεσε το έργο σε τρίτο και όχι στον εργολάβο που παρουσιάζεται στις φωτογραφίες. Τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ εργολάβων και Δήμου;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet