Εορταστικές εκδηλώσεις στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Στην κατάμεστη από συμπολίτες αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου συνεχίστηκαν, παρουσία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, με τη συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου».

Στον χαιρετισμό του προς τους παριστάμενους ο κ. Πατούλης μίλησε για τη διπλή γιορτή του Ελληνισμού, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και της Εθνικής Παλλιγγενεσίας, ευχόμενος «χρόνια πολλά» σε όλους και επαίνεσε τη μαέστρο της Χορωδίας, Όλγα Αλεξοπούλου και τους χορωδούς, για το εξαιρετικό έργο τους και τη σημαντική συμβολή τους στον πολιτισμό.

Με τον ύμνο «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ», η Μικτή Χορωδία άνοιξε το εορταστικό χορωδιακό πρόγραμμα, ενώ ακολούθησε η εξαιρετική ερμηνεία επετειακών ασμάτων, με τον κόσμο ενθουσιασμένο να συμμετέχει σιγοτραγουδώντας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο, που με συγκίνηση έψαλλαν όλοι μαζί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του υπουργείου Παιδείας, καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, που είχε και την ευθύνη του συντονισμού της εκδήλωσης, Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Στέφανος Τσιπουράκης, Αθανάσιος Βελής, Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Σμυρνής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet