Επίσκεψη δημάρχου στα Ηπειρώτικα
Κοινωνία

Επίσκεψη δημάρχου στα Ηπειρώτικα

«Με το Προεδρικό Διάταγμα του ΣτΕ για την οριοθέτηση του ρέματος ανοίγει o δρόμος για την ένταξη της περιοχής Ηπειρώτικα στο Σχέδιο Πόλης και την πραγματοποίηση έργων ανάπλασης και υποδομών» τόνισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, επικεφαλής του Συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ Γιώργος Πατούλης σε συγκέντρωση κατοίκων. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού:

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν εκατοντάδες κάτοικοι στα Ηπειρώτικα στον δήμαρχο Αμαρουσίου, επικεφαλής του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ Γιώργο Πατούλη στη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο καφενείο «Τα Ηπειρώτικα».

Ο δήμαρχος, μετά το εγκάρδιο καλωσόρισμα με ηπειρώτικα εδέσματα από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηπειρωτών Αμαρουσίου «Ο Άγιος Γεώργιος», με τη συμμετοχή του γραμματέα Κώστα Μπίκα και του ταμία Νικόλαου Τσάλλα, μίλησε στους κατοίκους για το σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί και προγραμματίζεται για τα επόμενα χρόνια στο Μαρούσι και ειδικότερα για την περιοχή τους. Παρόντες επίσης στη συνάντηση με τους κατοίκους ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αικατερίνη Ιωάννου, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Ρένα Χαλιώτη κ.ά.

«Με το Προεδρικό Διάταγμα του ΣτΕ για την οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς, που βρίσκεται σε τελικό στάδιο για την έκδοσή του, μετά τις επίμονες και επίπονες προσπάθειες μας, ανοίγει ο δρόμος για νέες εντάξεις στο Σχέδιο Πόλης της περιοχής, που αποτελεί ένα χρόνιο και πάγιο αίτημά σας. Με τη διευθέτηση της κοίτης του ρέματος θα προχωρήσουν τα απαραίτητα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, καθώς έργα συνολικής ανάπλασης και υποδομών, που θα αναβαθμίσουν την περιοχή και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων», υπογράμμισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε επίσης στις πρώτες παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με τη διαμόρφωση επί της οδού Σισμανογλείου των καθέτων Μαζαρακίου, Μονής Βελά και Κακαβιάς. «Τις επόμενες ημέρες -πρόσθεσε- παραδίδουμε ένα νέο χώρο αναψυχής για τους κατοίκους, μία νέα πλατεία, με την ολοκλήρωση των εργασιών διαμόρφωσης του οικοπέδου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Νουάρου και Ίσσαρη».

Παράλληλα ο κ. Γ. Πατούλης έκανε λόγο για τη σκληρή προσπάθεια νοικοκυρέματος και οικονομικής εξυγίανσης του Δήμου Αμαρουσίου από τα δάνεια και τα χρέη του παρελθόντος, χωρίς να υποβαθμιστεί η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και χωρίς να επιβαρυνθούν οι δημότες, σημειώνοντας ότι για πρώτη φορά ο προϋπολογισμός του Δήμου είναι πλεονασματικός κατά 11, 5 εκατ. ευρώ προς όφελος της πόλης και των κατοίκων της.

Αναφερόμενος επίσης στο ευρύ δίκτυο κοινωνικών δομών που λειτουργεί στην πόλη του Αμαρουσίου (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δημοτικό, Πολυϊατρείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Γωνιά Αγάπης και Αλληλεγγύης, Δημοτικό Ασθενοφόρο, Ταμείο Αλληλοβοήθειας κ.ά.), έκανε ειδική αναφορά στο έμπρακτο ενδιαφέρον της διοίκησης για την εργαζόμενη μητέρα, με τη λειτουργία 13 πρότυπων παιδικών σταθμών, στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, με τη λειτουργία Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), στο Κέντρο Ημέρας Αλτσχάιμερ, αλλά και στην υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης για την προαγωγή της υγείας των πολιτών.

Καταλήγοντας την ομιλία του ο κ. Πατούλης ζήτησε τη στήριξη και την ανανέωση της εμπιστοσύνης στον συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ.

«Στις εκλογές της 18ης Μαϊου ψηφίζουμε δημοτική αρχή και δήμαρχο για το Μαρούσι, όχι κόμμα. Ψηφίζουμε για την πόλη μας για την καθημερινότητά μας. Στις εκλογές αυτές συγκρούονται από τη μια οι δυνάμεις της δημιουργίας, του έργου, της ομαλότητας και της σταθερότητας και από την άλλη οι εκφραστές της αδράνειας, της απραξίας, της απουσίας σχεδίου και οράματος, του μηδενισμού και της ανασφάλειας. Είναι οι αντίπαλοί μας. Ζητώ να στηρίξετε με την ψήφο σας τον συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ. Με την επιλογή σας αυτή δεν θα επιτρέψετε να πάει η πόλη πίσω, δεν θα αφήσετε να χαθούν όσα με κόπο δημιουργήσαμε, θα μας δώσετε τη δύναμη, σε μένα και τους συνεργάτες μου, να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας. Με τη δική σας ψήφο εμπιστοσύνης, ενωμένοι και αποφασισμένοι, θα συνεχίσουμε τη δημιουργική μας πορεία, να πάμε το Μαρούσι Μπροστά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet